El doblet de Bruno Fernandes fa que el Manchester United tingui un punt a Bournemouth

Bruno Fernandes marca dos gols quan el Manchester United empata 2-2 amb el Bournemouth en el partit de la Premier League de dissabte al Vitality Stadium.

Bruno Fernandes va anotar el doble de Manchester United empat 2-2 amb Bournemouth en el enfrontament de la Premier League de dissabte al Vitality Stadium.

Les cireres van liderar dues vegades a terra pròpia, amb Dominic Solanke i Justin Kluivert al marcador, però Fernandes va registrar un doblet, inclòs un des del punt de penal, ja que els punts es van repartir.

El resultat ha deixat al Man United setè a la taula de la Premier League, igualat a punts amb el sisè classificat Newcastle United i a 10 punts del Tottenham Hotspur al cinquè, mentre que el Bournemouth es manté en el 12è, ja compta amb 42 punts en els seus 32 partits aquesta temporada.

Bournemouth va tenir una mitja oportunitat al tercer minut quan Solanke va pujar per sobre Willy Kambwalaque estava fent el seu segon inici de la Premier League amb els Red Devils, per trobar una centrada des de la dreta, però el central del Man United ha aconseguit bloquejar la pilota per darrere per un córner, que finalment ha estat desviat.

Els cireres van tenir una altra oportunitat al minut seten quan Ryan Christie va avançar al quadre de Man United abans de lliurar baix a Solanke, però Harry Maguire va fer de manera brillant per superar el davanter.

El Bournemouth ha aconseguit fer el pas al minut 16, amb Solanke superant l'adolescent Kambwala, que va relliscar en el moment vital, abans de marcar el fons de la cantonada amb un xut impressionant des de fora de l'àrea de penal.

Marcus Rashford Va colpejar la xarxa al minut 18 amb un potent cop després d'una cursa desigual, amb el Man United buscant remuntar al Vitality Stadium.

Porter dels Red Devils Andre Onana després va fer una aturada intel·ligent per l'altre extrem per negar Milos Kerkezque abans s'havia deixat entrar a l'àrea de penals de l'equip visitant Luis Sinisterra va enviar un ample del pal llunyà.

El Bournemouth s'havia posat a la part superior, amb Christie disparant poc per sobre del travesser al minut 28, abans que l'atacant fos rebutjat per Onana dos minuts després.

El Man United va estar igualat en contra de la ratxa de joc al minut 30, però, amb Fernandes estavellant la pilota al fons de la xarxa des de dins de l'àrea després d'una centrada de Alejandro Garnacho havia estat desviat en el seu camí.

El Bournemouth va estar a punt de recuperar l'avantatge al minut 34 Dango Ouattaraperò el seu esforç va quedar fora del pal llunyà, i els visitants van donar una altra sortida al Vitality Stadium.

Els Cherries van anotar un segon al minut 36, però, amb Kluivert trobant espai entre ells Diogo Dalot i Kambwala abans d'estavellar la pilota a la cantonada inferior de la xarxa.

Després, Kerkez ha rematat de cap contra el travesser al minut 43 abans d'assentir el rebot amb el cap, amb el jugador de 20 anys que d'alguna manera es va permetre una segona oportunitat per part de la defensa del Man United.

Onana va fer una aturada brillant per evitar que Kluivert aconseguís el 3-1 en el temps de descompte de la primera part, abans que Fernandes va colpejar un contra el travesser per l'altre extrem al final del període inicial, amb el Bournemouth avançant 2-1 a la mitja part. – descans horari.

Bruno Fernandes del Manchester United celebra el gol contra el Bournemouth el 13 d'abril de 2024

Amad Diallo va ser introduït per al Man United al descans, amb Garnacho sortint del camp, però va ser més del mateix a l'inici de la segona part, amb Bournemouth al davant.

Kluivert s'ha posat a ballar cap a l'àrea de penals de l'equip visitant al minut 55, però el davanter es va desviar en el moment vital, amb el Man United més pressió.

Llavors Kambwala ho va fer de manera brillant per avançar a Solanke just abans de l'hora, amb l'oportunitat de llançar una centrada baixa de Kerkez al fons de la xarxa des de prop.

Man United va rebre un penal al minut 64 quan Adam Smith s'ha manat dins de l'àrea, i Fernandes s'ha avançat per marcar el segon del partit i empatar el 2-2.

Solanke va colpejar per sobre del travesser de l'exterior al minut 67, i la resposta del Bournemouth va ser forta, amb els Cherries que buscaven avançar-se per tercera vegada en el partit.

Kambwala va despejar una perillosa centrada de Kerkez per darrere per un altre córner al minut 84, abans Max Aarons un minut més tard ha rematat fora del pal, amb els locals al davant.

Amad va llançar una volea fora del pal de Bournemouth al minut 88, abans que els locals rebessin un penal increïblement al minut 95, amb Kambwala com a falta sobre Christie, però es va canviar per un tir lliure després d'una comprovació del VAR, ja que el contacte es va produir fora. la Caixa.

Enes Unal s'ha avançat, però la seva pilota aturada ha colpejat la paret i ha anat enrere per un córner, que el Man United ha eliminat, amb els punts repartits al Vitality Stadium.