El doblat de Rasmus Hojlund ajuda al Manchester United a superar l’avalent Luton Town

Rasmus Hojlund anota un doblet quan el Manchester United va guanyar per 2-1 al Luton Town en el partit de la Premier League de diumenge a Kenilworth Road.

Rasmus Hojlund va colpejar un braç com Manchester United va registrar una victòria per 2-1 Ciutat de Luton en el enfrontament de la Premier League de diumenge a Kenilworth Road.

Els Red Devils van obrir una avantatge de dos gols en els primers set minuts abans Carlton Morris Reduït la desavantatge a la meitat al minut 14, però malgrat moltes ocasions als dos extrems, no hi va haver més gols a la tarda.

El Man United ha guanyat els últims quatre partits de la Premier League, fet que l’ha deixat sisè a la taula, a tres punts del cinquè Tottenham Hotspur i cinc de l’Aston Villa en quart.

Luton, per la seva banda, ocupa el 17è lloc de la divisió, només un punt per davant de l’Everton, 18è, en la batalla per mantenir-se fora de la zona de descens.

Hojlund va fer l’avenç en el primer minut a Kenilworth Road, amb l’internacional danès rebent una terrible passada enrere del defensa del Luton. Amari’i Bell abans d’arrodonir el porter Thomas Kaminski i escollint el fons de la xarxa.

Marcus Rashford Hauria d’haver doblat l’avantatge del Man United al minut cinc quan se li va presentar la pilota fora de l’àrea, però Kaminski ha impedit el seu potent impuls.

Els diables vermells sí que van aconseguir marcar un segon al minut seten, però, amb Alejandro GarnachoHojlund va col·locar el cop de manera experta a la cantonada inferior de la xarxa durant el segon del partit i el vuitè en les seves últimes vuit aparicions.

El Manchester United estava volant, i Rashford va disparar poc desviat de la porteria al minut 10, abans que Garnacho provara Kaminski amb un altre cop al minut 14 després d’un treball excel·lent de Kobbie Mainoo.

Luton, una altra vegada durant el joc, va tenir un enrere al minut 14, però, amb Morris dirigint-se cap a casa des de prop després. Tahith ChongL’esforç desviat va caure amablement per al davanter centre.

Morris ha rematat de cap el travesser del Man United al minut 24, amb Luton més que igualat als seus oponents després d’un mal començament, i les ocasions s’havien començat a assecar. Erik ten Hagcostat de.

Un error de Harry Maguire presentat Cauley Woodrow amb una oportunitat per empatar el marcador al minut 31, però l’esforç del davanter es va desviar fora del pal per Rafael Varane.

Aleshores Morris acaba de fallar la porteria amb un potent cop al minut 37, abans Casemiro Va tenir la sort d’escapar-se d’una segona targeta groga per una entrada tardana Ross Barkley al mig del camp.

Alfie Doughty va tenir una altra gran oportunitat al final del primer període, però va fallar la porteria amb un cop baix, abans Luke Shaw va ser expulsat una vegada més a causa d’una lesió, amb Víctor Lindelof al lateral esquerre.

El Man United va fer dos canvis més al descans, amb Jonny Evans i Scott McTominay introduït per Casemiro i Maguire, tots dos amonestats en el primer període.

Kaminski va fer bé en sufocar-ho Diogo DalotEls peus al començament del segon període, davant el porter del Man United Andre Onana va fer una aturada per mantenir fora de Woodrow durant un inici obert als segons 45 minuts.

El porter de Luton va fer de manera brillant al minut 57 per evitar un esforç rasclet de Rashford, i els visitants tenien una rara oportunitat de contraatac després d’haver estat sotmesos a una gran pressió.

Barkley va xiular un altre esforç fora poc abans de l’hora, abans Albert Sambi Lokonga va fer un bloqueig a Fernandes després que l’internacional portuguès hagués arrodonit Kaminski, que després va evitar Garnacho.

El Manchester United ha tornat a fer arrodonir Kaminski al minut 67, aquest cop per mitjà de Garnacho, que ha anat un contra un amb el porter, però l’argentí s’ha empès massa fora i no ha pogut rematar.

Aleshores, Kaminski va fer bé en evitar un tir lliure de Fernandes al minut 70, abans que Garnacho n’hagués desviat un fora durant un període difícil per als locals.

Onana va aconseguir recollir la pilota dins de l’àrea al minut 77 després que Varane hagués bloquejat un xut de Luton. Gabriel Oshoabans que Kaminski mantingués fora Hojlund per l’altre extrem en un altre contra un.

Fernandes va llançar un poc desviat de la porteria de Luton al minut 88 després d’una mala passada de Kaminski, abans que Luton gairebé empatés en els intercanvis finals amb un cop de cap de Barkley, però el seu esforç va sortir de la part superior del travesser, mentre els Red Devils navegaven. el seu camí cap a tres punts més.

El Man United continuarà la seva temporada de lliga a casa contra el Fulham dissabte, mentre que el Luton s’enfrontarà a un viatge a Anfield dimecres al vespre per enfrontar-se al líder Liverpool.