El Chelsea podria batre el rècord de gols de futbol anglès de tots els temps en el enfrontament amb l'Everton

El Chelsea podria establir un nou rècord de futbol anglès quan s'enfronti a l'Everton en el partit de la Premier League de dilluns a Stamford Bridge.

Chelsea podria establir un nou rècord de futbol anglès quan els donin la benvinguda Everton a Stamford Bridge per a la competició de la Premier League de dilluns.

Els blaus van perdre l'oportunitat d'aconseguir una segona victòria consecutiva en la reunió de diumenge passat amb el Sheffield United a Bramall Lane.

Jayden Bogle anivellat després Thiago Silva abans havia donat el lideratge al Chelsea Noni Madueke va veure el seu esforç cancel·lat per Oli McBurnieEmpat al minut 93.

Al Chelsea li costa trobar un equilibri entre atac i defensa, després d'haver trobat la xarxa a voluntat durant les últimes setmanes mentre filtrava gols a un ritme alarmant.

Com a resultat, els blaus podrien convertir-se en el primer equip de la història del futbol anglès a marcar i concedir almenys dues vegades en vuit partits consecutius.

La ratxa actual del Chelsea va començar amb una victòria de la FA Cup per 3-2 sobre el Leeds United, abans de jugar un empat 2-2 amb el seu altre club de l'Oest de Londres, el Brentford.

Maurici PochettinoL'equip de llavors va vèncer el Newcastle United per 4-3 i el Leicester City per 4-2 a la Premier League i la FA Cup respectivament.

Després d'arrodonir el març amb un empat 2-2 contra el Burnley, el Chelsea va aconseguir una espectacular victòria per 4-3 sobre el Manchester United abans d'enfrontar-se al Sheffield United el cap de setmana passat.

Tot i que no han aconseguit mantenir la porteria a blanc en 13 partits consecutius, els blaus estaran satisfets amb el fet que portin set jornades sense derrota des que van perdre contra el Liverpool a la final de la Copa de la Lliga.

Cole Palmer del Chelsea celebra el seu segon gol amb Enzo Fernandez l'11 de març de 2024

Fort Stamford Bridge

El Chelsea confiarà en les seves possibilitats d'ampliar la seva ratxa d'invicte, després d'haver anat bé en les darreres reunions a casa amb els Toffees.

Els blaus han evitat la derrota en cadascun dels seus 28 partits a casa de la Premier League anteriors contra l'Everton, representant la seva ratxa a casa més llarga d'invictes contra un rival en la seva història de màxima categoria.

Tot i això, el Chelsea s'ha hagut de conformar amb l'empat en cadascun dels seus dos últims partits cara a cara a casa, inclòs un marcador de 2-2 en el enfrontament de la temporada passada a Stamford Bridge.

Després de perdre 2-0 en el partit invers, el Chelsea corre el risc de perdre dos partits de lliga amb l'Everton en una sola temporada per primera vegada en 45 anys.

Amb els Blues buscant venjar la derrota de desembre a Goodison Park, ho esperaran Cole Palmer pot produir un altre bon rendiment, ja que aspira a convertir-se en el primer jugador del Chelsea a marcar en set partits seguits a casa de la Premier League.