El Chelsea concedeix l'empat al final per empatar al Sheffield United

El Sheffield United va empatar al minut 93 per empatar 2-2 amb el Chelsea en el partit de la Premier League de diumenge a Bramall Lane.

Chelsea han concedit un empat al minut 93 per empatar 2-2 Sheffield United en el partit de la Premier League de diumenge a Bramall Lane.

Els londinencs de l'oest lideren dues vegades amb gols de Thiago Silva i Noni Maduekeperò podria haver-hi poques queixes, ja que els seus amfitrions en la posició inferior van guanyar un punt merescut, independentment de les circumstàncies.

Jayden Bogle Ha tornat a empatar els Blades a la primera meitat, abans Oli McBurnie va reaccionar més ràpidament a un cop d'ull al tercer minut del temps afegit per disparar Djordje Petrovic de prop.

No obstant això, és un resultat que no convé a cap dels dos equips, ja que ara el Chelsea es troba al novè i cinc punts del sisè Manchester United, mentre que el Sheffield United es troba a nou punts de la seguretat a la taula.

Maurici Pochettino va prendre la decisió de fer tres canvis per a un partit que es jugava només tres dies després de la espectacular victòria per 4-3 davant el Manchester United dijous, i va ser un d'aquests jugadors que va tenir un impacte immediat.

Un racó desbordant des de Conor Gallagher va trobar Silva desmarcat pel punt de penal, i el veterà defensa va trobar el fons de la xarxa amb una volea.

Tot i que Silva va fer una contribució positiva en un extrem, gairebé ho va desfer a l'altre, una passada feble al porter Djordje Petrovic que va ser agafat per McBurnie, que va tirar la pilota enrere per Ben Brereton Díaz només per Moisès Caicedo per fer un bloc oportun.

Tot i que el Chelsea encara mostrava una amenaça cap al futur, el Sheffield United s'estava convertint en el millor equip, i poc després Petrovic havia fet bé per evitar un Gustavo Hamer esforç, el migcampista es va convertir en proveïdor de l'empat del seu equip.

L'ex-home del Coventry City va escollir la carrera de Bogle amb una bola en profunditat i, en comptes de tirar la pilota des d'un angle ajustat, el lateral va enganyar Petrovic al pal més proper amb el porter només desviant un xut al sostre del centre. net.

Jayden Bogle celebra el gol del Sheffield United contra el Chelsea el 7 d'abril de 2024.

Sheffield United va reprendre on s'havia deixat al començament de la segona meitat; McBurnie ha rematat de cap desviat d'un centre de Brereton Diaz mentre la parella continuava guanyant la línia de fons del Chelsea.

Hamer també va intentar entrar a l'acte, una pilota raspallada que es va disparar a poc a poc del pal amb Petrovic derrotat, i finalment els locals van haver de pagar quan Madueke va tornar a posar el Chelsea al davant.

Després de rebre una passada per la banda dreta, l'internacional sub-21 d'Anglaterra va tallar l'interior abans de perforar un xut al sostre de la xarxa des de 16 metres.

L'extrem del Chelsea Noni Madueke celebra el gol contra el Sheffield United el 7 d'abril de 2024.

Cole Palmer aviat forçat Ivo Grbic va decantar el seu cop de 25 iardes sobre el travesser abans de ser retirat, un moment en què Sheffield United estava disposat a muntar la seva oferta per un nivell.

De cara als cinc minuts de temps de descompte, semblava que el Chelsea aguantaria, però McBurnie tenia altres idees, l'escocès va agafar una pilota solta dins de l'àrea de penal per disparar a la cantonada inferior, amb Petrovic sense possibilitats.