El capità de l'Arsenal, Martin Odegaard, emergeix com a dubte per al enfrontament del Bayern de Munic

El capità de l'Arsenal, Martin Odegaard, emergeix com un dubte per al enfrontament de la Lliga de Campions de dimecres amb el Bayern de Munic després de patir un problema de lesió en la derrota davant l'Aston Villa.

Arsenal capità Martin Odegaard és un dubte per al dimecres Champions League xoc amb Bayern de Munic després de patir una lesió en la derrota per 2-0 davant l'Aston Villa.

Odegaard va fer el seu 29è inici de temporada a la Premier League en la reunió de diumenge amb un equip de l'Aston Villa dirigit per l'antic entrenador de l'Arsenal. Unai Emery.

Sens dubte, va ser el millor jugador de l'Arsenal al terreny de joc abans de ser substituït per Emile Smith Rowe al minut 79.

El marcador encara era sense gols quan Odegaard va deixar pas, però l'Arsenal va concedir dos gols al final per perdre un partit de la Premier League per primera vegada el 2024.

Leon Bailey va tocar a casa per trencar el marcador al minut 84, abans Ollie Watkins va doblar ràpidament l'avantatge per condemnar els Gunners a la seva cinquena derrota a la Lliga de la temporada.

Com a resultat de la derrota, l'Arsenal ocupa el segon lloc i a dos punts del líder, el Manchester City, amb sis partits per jugar.

La decisió de retirar Odegaard pot haver aixecat algunes celles, però Mikel Arteta ha revelat que el migcampista va detectar un problema de lesió durant el partit.

Quan se li va preguntar sobre la substitució, el cap de l'Arsenal va dir als periodistes: “Estava sentint alguna cosa. No podia continuar”.

Els Gunners ara hauran d'avaluar l'abast de la lesió d'Odegaard abans del viatge de dimecres a l'Allianz Arena.

L'entrenador de l'Arsenal, Mikel Arteta, fotografiat el 9 d'abril de 2024

Odegaard un dubte per al partit del Bayern

Arteta estarà desesperat per tenir Odegaard disponible per al crucial partit de la Lliga de Campions contra el Bayern, amb l'empat a punt de 2-2 després del partit d'anada de dimarts als Emirates.

Odegaard ha estat disponible durant la major part de la campanya 2023-24, després d'haver perdut només tres partits competitius per lesió.

El patró de l'Arsenal ha participat en set dels vuit partits de la Lliga de Campions de l'Arsenal, registrant dos gols i una assistència.

En total, l'internacional noruec ha marcat 10 gols i ha donat set assistències en 41 aparicions en totes les competicions d'aquesta temporada.