El Bayern de Munic pateix un nou cop de lesió important abans del partit de tornada de l'Arsenal

El davanter del Bayern de Munic Kingsley Coman es va veure lesionat dissabte, la qual cosa va generar preocupació per la seva disponibilitat per al partit de la Lliga de Campions de dimecres contra l'Arsenal.

Bayern de Munic endavant Kingsley Coman va ser obligat a sortir del camp dissabte a causa d'una lesió, fet que va generar preocupacions sobre la seva disponibilitat per al partit de tornada de la Lliga de Campions de dimecres vinent contra Arsenal.

Coman va ser substituït a principis de la segona part de la victòria del Bayern per 2-0 contra el FC Koln després de patir molèsties. El francès es va veure agafant l'engonal dreta quan sortia del terreny de joc.

Jamal Musiala el va substituir al minut 49, i Coman va haver de ser assistit fora del camp per dos membres del cos mèdic del Bayern.

Coman s'afegeix als problemes de lesions del Bayern de Munic

Els bavaresos ja s'enfronten a l'absència d'extrem Serge Gnabryque va patir una lesió isquiotibial al seu retorn a l'Emirates Stadium.

A més, Tarek Buchmann i Bouna Sarr És probable que es perdin la resta de la temporada a causa d'una lesió, mentre que Leroy Sane i Sacha Boey són qüestionables.

El Bayern també estarà sense lateral esquerre Alfonso Davies en contra Mikel Arteta's Gunners a causa de la suspensió després de rebre una targeta groga al nord de Londres la setmana passada.

Si Coman no pot jugar contra l'Arsenal, és probable que Musiala aparegui per banda, amb Harry Kane liderant l'atac.

La possible absència de l'internacional francès donarà a l'Arsenal un impuls benvingut. A l'anada, els Gunners van controlar el partit i probablement haurien sentit que mereixien guanyar el partit.

No obstant això, dos errors defensius a la primera part van permetre al Bayern de Munic mantenir-se en el partit, deixant l'empat penjat a la balança abans del partit de tornada.

Els bavaresos estan a punt de renunciar a la corona de la Bundesliga per primera vegada des de llavors Jurgen KloppEl Borussia Dortmund els va guanyar el títol la temporada 2011-12.

El Bayer Leverkusen tindrà l'oportunitat d'aconseguir el seu primer títol de lliga quan s'enfronti diumenge al Werder Bremen al que hauria de ser una casa plena al BayArena.