El Bayern de Munic passa a les semifinals de la Lliga de Campions a costa de l'Arsenal

El Bayern de Munic passa a les semifinals de la Lliga de Campions gràcies a la victòria per 1-0 davant l'Arsenal en el partit de tornada dels quarts de final.

Bayern de Munic va passar a les semifinals de la Champions League cortesia d'una victòria per 1-0 Arsenal al partit de tornada dels quarts de final a Munic dimecres a la nit.

Els dos equips van empatar el 2-2 després de l'anada a l'Emirates Stadium, però Joshua KimmichEl cop de cap de la segona part va ser suficient per assegurar-se una victòria global per 3-2 Thomas Tuchelcostat de.

Per tant, el Bayern ha passat als quarts de final de la competició al costat del Borussia Dortmund i el Paris Saint-Germain, amb l'Arsenal abandonant els quarts de final.

És una segona derrota consecutiva Mikel ArtetaL'equip, que va entrar al partit després d'una derrota per 2-0 davant l'Aston Villa a la Premier League diumenge a la tarda.

L'Arsenal va vèncer el Bayern professional a Munic

Capità d'Anglaterra Harry Kane Va tenir mitja oportunitat al quart minut del partit, però va desviar una centrada de Kimmich fora del pal, ja que l'Arsenal va rebre un avís primerenc a l'Allianz Arena, abans que el davanter va colpejar des de la distància menys de dos minuts després.

Gabriel Martinelli després va colpejar des de la distància en la primera obertura de l'Arsenal, però les oportunitats van ser poques i distants en el període que va seguir, amb els dos equips gaudint de períodes de possessió controlada.

Porter dels Gunners David Raya va fer una aturada intel·ligent per negar el perill Jamal Musiala al minut 24, abans de l'aturador del Bayern Manuel Neuer va ser cridat a l'acció per mantenir-se fora Martin Odegaard i Martinelli en ràpida successió per l'altre extrem del camp, amb l'Arsenal semblant perillós.

Neuer també va evitar un cop de cap Kai Havertz al final del primer període, però un primer període enganyós va acabar sense gols, sense que cap dels dos equips estigui preparat per córrer massa riscos en els primers 45 minuts del partit de tornada.

El Bayern va colpejar el pal dues vegades en el primer minut del segon període mitjançant a Leon Goretzka capçalera i potent Rafael Guerreiro vaga, amb l'Arsenal a punt de quedar-se enrere en l'empat.

Joshua Kimmich del Bayern de Munic en acció amb Gabriel Martinelli de l'Arsenal el 17 d'abril de 2024

Ara l'Arsenal se centra exclusivament en la Premier League

L'equip local sí que ha marcat el pas al minut 63 del partit, però ha arribat de Kimmich, que ha llançat una rematada de cap al fons de la xarxa amb una centrada de Guerreiro.

Leroy Sane Va disparar per sobre del travesser al pal més llunyà al minut 66, amb el Bayern buscant un segon, i l'Arsenal tenia dificultats per crear ocasions serioses.

Raya va ser cridat a l'acció tard per negar Musiala, i tota la pressió venia dels campions de la Bundesliga, ja que buscaven un segon per matar qualsevol esperança d'una remuntada tardana de l'Arsenal.

No hi hauria hagut cap drama tardà a l'Allianz, però, amb el cap volador de Kimmich demostrant ser la diferència entre els dos bàndols al partit de tornada dels quarts de final.

Ara l'atenció de l'Arsenal tornarà a la Premier League, preparant-se per dirigir-se a Molineux dissabte al vespre per a una aventura potencialment complicada amb el Wolverhampton Wanderers.

El Bayern, per la seva banda, tornarà dissabte a l'acció de la Bundesliga fora de l'Union Berlin, i l'equip de Tuchel es troba ara en una batalla per la segona posició amb l'Stuttgart després que el Bayer Leverkusen s'assegurés el títol el cap de setmana passat.