Eddie Howe del Newcastle United: “Estem intentant arribar al nivell del Manchester City”

Eddie Howe creu que els “déus del futbol estaven en contra” del seu Newcastle United en la derrota de dissabte per 2-0 davant el Manchester City, campió de la FA Cup, als quarts de final.

Eddie Howe creu que els “déus del futbol estaven en contra” dels seus Newcastle United equip en la derrota de dissabte per 2-0 a casa FA Cup titulars Manchester City als quarts de final.

Els Magpies van perdre dos gols a la primera mitja hora a l'Etihad Stadium, tot i que en circumstàncies desafortunades Bernardo Silva va marcar dos cops desviats després d'un desafortunat Martín Dubravka.

El primer cop de Bernardo al minut 13 va arribar des de la banda dreta de l'àrea de penal i va passar per sobre de Dubravka després de retallar-se a la cama estesa del Dan Burn.

L'armador portuguès va doblar l'avantatge del City des d'una posició similar a la vora de l'àrea, amb el seu segon gol de cap. Sven Botman.

Stefan Ortega va mantenir fora, sens dubte, la millor oportunitat del Newcastle del partit cap al final de la primera part amb una magnífica aturada amb una sola mà baix a la seva esquerra per negar. Alexandre Isak des d'uns 10 metres.

Howe va fer quatre substitucions alhora a mitja part de la segona part amb l'esperança de recuperar un gol, però els Magpies van lluitar per representar una amenaça real a l'últim terç i el City finalment va aconseguir la victòria.

La dolorosa espera del Newcastle per guanyar el seu primer trofeu important des de 1955 continua, i Howe es va quedar frustrat després del partit tant amb el resultat com amb les desgràcies que van anar contra el seu equip.

“No sé què dir. Jugar al Manchester City és difícil en qualsevol moment. Els déus del futbol estaven contra nosaltres amb els dos gols”, va dir Howe als periodistes.

“No podem sentir pena per nosaltres mateixos, només sent que la sort no ens ha sortit aquesta temporada en els grans moments.

“Hem fet tot el possible per obligar-los a cometre errors, però no ho van fer. Van ser molt bons. Encaixar els dos gols que vam fer no va ajudar a la nostra causa.

Bernardo Silva del Manchester City celebra el seu segon gol el 16 de març de 2024

“Va ser una batalla costa amunt. Vam cobrir molt de terreny, però quan vam tenir els nostres moments va faltar la nostra última passada”.

Howe ha elogiat el Man City per la seva còmoda actuació i ha expressat el seu desig que Newcastle intenti assolir les mateixes altures que han aconseguit els Citizens en els últims anys.

“La diferència és la seva qualitat tècnica i els seus jugadors que poden sortir de situacions difícils, és al màxim nivell. Estem intentant arribar al seu nivell”, va dir Howe.

“Ens queden 10 partits massius i estem només uns punts per sota del setè lloc [in the Premier League]així que estem buscant acabar la temporada al màxim”.

El Newcastle té ara un descans de dues setmanes durant el període internacional abans de tornar a l'acció de la Premier League a casa contra el West Ham United el 30 de març.