Deniz Undav va avaluar després de la presentació de jugador estrella a Freiburg

A la segona de la nostra sèrie setmanal a WhoScored, fem un cop d’ull a les estadístiques d’un dels jugadors amb millor rendiment fora de la Premier League per controlar els jugadors en forma d’Europa.

Maximitzar el nostre X En aquest compte, els nostres seguidors van votar el jugador del qual voldrien conèixer les estadístiques de l’acció del cap de setmana, amb Deniz Undav superant Edon Zhegrova, Benjamin Andre i Taylor Booth en aquesta enquesta.

Undav va aparèixer a la primera enquesta de la sèrie, però Viktor Gyokeres, de l’Sporting CP, va ser col·locat al primer lloc. El davanter alemany no s’havia de perdre una segona vegada, acumulant un 56,3% dels vots.

La temporada del VfB Stuttgart s’hauria pogut esfondrar en absència de Serhou Guirassy, ​​amb el davanter de 27 anys absent per lesió abans de marxar a la CAN amb la selecció de Guinea. No obstant això, Undav s’ha fet càrrec de la càrrega de gols de Die Roten magníficament. De fet, Undav va participar directament en els tres gols del VfB, ja que dissabte a la tarda va aconseguir una victòria per 3-1 al Freiburg de 10 jugadors.

El Freiburg va tenir una tarda prou dura fins i tot amb 11 homes al terreny de joc i va encaixar dues vegades en els vuit primers minuts, quan Undav va obrir el marcador al tercer minut abans de convertir-se en proveïdor de Chris Fuhrich. L’acomiadament de Merlin Rohl al minut 18 va agreujar una primera part miserable per al Freiburg, tot i que, en el seu crèdit, es va mantenir en l’empat i va reduir la diferència a la meitat poc abans del descans.

No obstant això, el VfB va acabar amb el partit quan faltaven 15 minuts per jugar, ja que Undav va registrar la seva segona assistència del partit, aquesta vegada per a Maximilian Mittelstadt, amb el seu gol d’un de cinc tirs i un doblet d’assistència en dues passades clau. Undav ha estat una revelació absoluta per al VfB aquesta temporada, ja que ara ha estat directament involucrat en 17 gols a la Lliga aquesta temporada, marcant 13 vegades, tot i jugar només 1140 minuts de joc.

El davanter cedit no va donar ni un moment de descans a la línia de fons del Friburg després d’haver fet dues entrades en la victòria per 3-1, reforçant la força de “aportació defensiva” calculada estadísticament de WhoScored. L’actuació de dissabte va veure que Undav va aconseguir el seu quart jugador del partit de la temporada i va marcar la seva segona millor valoració de la campanya, després de l’actuació perfecta de 10 de la setmana passada en la victòria per 5-2 contra l’RB Leipzig.

La seva forma a la primera línia del VfB, sobretot en absència de Guirassy, ​​significa que ara és el sisè jugador millor valorat de la Bundesliga aquesta temporada i deixarà als seguidors preguntant-se: ‘SerQUI!?’. A mesura que continua augmentant tant els gols com les assistències, Brighton potser seria prudent assegurar-se que el seu retorn temporal a Alemanya segueixi sent això.

Euro-Star: Deniz Undav va ser avaluat després de la exhibició de jugador estrella a Freiburg