Danny Ings persegueix Burnley mentre el West Ham United lluita pel punt

L'empat de Danny Ings en el temps de descompte fa que el West Ham United tingui un punt en l'empat 2-2 de la Premier League amb el Burnley, que va deixar escapar un avantatge de dos gols a l'estadi de Londres.

Danny Ings era West Ham UnitedL'heroi dels Hammers va lluitar des de dos gols per negar Burnley una victòria impagable en un empat 2-2 de la Premier League al London Stadium.

Després d'una extenuant estada a Alemanya a l'Europa League, David MoyesEls homes de la primera meitat van retallar xifres tímides, i els visitants van ser merescudament dos per davant a la mitja part gràcies a David Datro Fofanael coet i Dinos Mavropanospropi gol.

Lucas Paqueta Tot i això, va tornar al West Ham al joc gairebé immediatament després de la reinici, i moments després d'haver rebutjat un esforç, Ings va obrir el seu compte de màxima categoria per a la temporada per acabar un emocionant enfrontament a la capital.

Calia una retirada de l'alineació titular dels Irons Kalvin Phillipsque va substituir Edson Álvarez després dels esforços de l'Europa League dels amfitrions contra el Friburg, mentre Alfons Areola, Aaron Cresswell i Nayef Aguerd van tornar a la defensa.

Mentrestant, el cap de Burnley Vincent Kompany No vaig veure cap motiu per alterar el grup de la derrota del cap de setmana passat contra Bournemouth, és a dir, això Josh Brownhill Només va poder fer la banqueta després de la seva sanció.

La decisió del belga es va reivindicar d'hora, ja que els visitants van començar més ràpid contra els seus cansats rivals -experimentant molta alegria per les bandes- i l'empat es trencaria de manera sensacional al minut 18.

Recollint la pilota a la meitat de la meitat del West Ham, el cedit del Chelsea Datro Fofana va passar per davant de Phillips i Mavropanos com si cap dels dos no hi hagués i va deixar volar amb un escandalós cop de 30 iardes, que va volar a la cantonada superior de la xarxa d'Areola.

Un West Ham lent va cobrar vida després de la meravellosa vaga de Datro Fofana, ja que Jarrod Bowen cap ample de James TraffordEl gol de l'equip al minut 27, cinc instants abans que Mavropanos intentés sort però tampoc no va trobar la porteria.

La pèrdua de temps i l'habilitat de joc es va veure amb tota força per als primers Clarets, i els homes de Kompany estaven frustrant els seus amfitrions amb un efecte brillant, però els homes mansos de Moyes no es feien cap favor.

Les coses van anar de mal en pitjor per als campions de l'Europa Conference League en el primer minut del temps afegit, com Jacob Bruun Larsen va fer una passada inversa intel·ligent Josh Cullen a la banda esquerra de l'àrea, i el retallat del migcampista va ser desviat a la xarxa del West Ham per la cama estesa de Mavropanos.

El so familiar dels esbronquis va sonar a la mitja part, i davant del cap d'Anglaterra Gareth Southgateel duo de Hammers Phillips i James Ward-Prowse tots dos van ser retirats a la mitja part per Álvarez i Miquel Antonio.

No obstant això, el conjunt de Moyes va sortir ràpidament dels blocs a la segona part i va reduir el desavantatge només 30 segons després de la represa, ja que Maxime Esteve va fer lliscar la pilota i va fallar, permetent a Paqueta passar a porteria i passar tranquil·lament al costat de Trafford.

Dinamitzat i amb l'afició de nou en plena veu, el West Ham ha buscat implacablement un segon després del final compost de Paqueta, i el brasiler s'ha presentat amb una nova obertura prometedora al minut 56, però ha disparat inofensivament per dalt.

Mohammed Kudus també va netejar el travesser nou moments més tard, quan el West Ham va tornar a les seves maneres de malgastar, però Burnley no estava completament acampat dins de la seva pròpia meitat i encara va suposar una amenaça al contraatac.

David Moyes, entrenador del West Ham United, fotografiat el 10 de març de 2024

Els de Kompany van donar les gràcies a les seves afortunats estrelles al minut 76, però, com a Vladimir Coufal cross va prendre una desviació important Charlie Taylor i va colpejar la part superior del travesser sobre un Trafford derrotat, que després va fer una aturada senzilla Tomàs SoucekLa vaga mansa de quatre moments després.

El número u de Burnley finalment seria derrotat de nou al minut 86, quan Ings la pilota per sobre d'un extens Trafford després que el pit intel·ligent d'Antonio passi al seu pas.

No obstant això, després d'una revisió del VAR, es va considerar que Antonio havia estat marginalment fora de joc durant la preparació i, per tant, el gol d'Ings es va anul·lar per a la fúria de Moyes, però increïblement, la desesperació es va convertir ràpidament en una delícia per als Hammers en el primer minut addicional.

En aquesta ocasió, Kudus va aconseguir superar els músculs Lorenz Assignon per l'esquerra i ha enviat una centrada a l'àrea, que ha desviat el camí d'Ings d'esquena a porteria, i el davanter ha trobat el conner amb una mitja volea sublim al torn.

Ings gairebé va torçar la daga més endins als cors de Burnley, colpejant la pilota contra el travesser al cinquè minut afegit abans que Antonio fes mal el rebot, i Areola va haver de frustrar Brownhill guanyant el partit per als visitants amb l'últim atac del partit.

Encara setè en el rànquing, l'equip de Moyes almenys ha aconseguit evitar ser usurpat per Brighton & Hove Albion després de la victòria dels Seagulls sobre Nottingham Forest, mentre que els Clarets s'enfilen per sota gràcies a la seva diferència de gols superior al Sheffield United.

El West Ham es prepara ara per al partit de tornada dels vuitens de final de l'Europa League amb el Freiburg dijous, on intentarà revertir l'1-0 del partit inicial, mentre que el Burnley rebrà el Brentford dissabte vinent abans del descans internacional.