Coventry City va marcar dues vegades en el temps afegit per vèncer als Wolves i arribar a les semifinals de la FA Cup

El Coventry City va anotar sensacionalment dues vegades en el temps de descompte per marcar una victòria per 3-2 sobre Wolverhampton Wanderers per arribar a les semifinals de la FA Cup.

Ciutat de Coventry va aconseguir una de les victòries més notables de l'any FA Cup història dels quarts de final, anotant dues vegades en el temps de descompte per marcar una victòria per 3-2 Wolverhampton Wanderers.

Ellis Simms va donar l'avantatge al conjunt del campionat a principis de la segona part i es va dirigir merescudament als quarts de final Rayan Ait-Nouri i Hugo Bueno va donar la volta al joc dels Wolves.

No obstant això, Coventry va arrabassar la victòria de les mandíbules de la derrota, amb Simms empatant al minut 97 abans. Haji Wright va llançar un xut a l'extrem de la xarxa al minut 10 del temps afegit.

Els Sky Blues arriben a la seva primera semifinal des de la campanya 1986-87, l'any que van guanyar per última vegada el trofeu, mentre que els Wolves es queden per contemplar què podria haver estat. El gol de Wright suposa la quarta vegada que encaixa al minut 97 i més enllà des de l'1 de febrer, tot al mateix extrem de Molineux.

Els dos entrenadors en cap van fer dos canvis per a aquest concurs, amb Gary O'Neil incapaç de convocar Matheus Cunha malgrat la tornada als entrenaments i Jean-Ricner Bellegarde i Pedro Neto també desapareguts a causa de les respectives lesions que van patir contra el Fulham el cap de setmana passat.

El primer quart d'hora del partit va mancar d'acció de gol, amb Wright que va tenir la millor oportunitat per a Coventry, ja que va llançar un xut just des de l'interior de l'àrea.

Els llops també tenien preocupacions per una lesió a la cuixa del porter Jose Saque va requerir tractament, mentre que a part d'una pilota baixa amenaçadora a l'àrea, no van causar cap alarma a Coventry.

Just abans de la mitja hora, els Wolves finalment van dissenyar una oportunitat després d'un bon treball Nelson Semedo avall a la dreta, però cadascun de Rayan Ait-Nouri i Mario Lemina no va poder forçar la pilota a través d'un paquet de cossos i l'obertura es va anar suplicant.

Aleshores, Semedo va disparar directament Brad Collins des dels 10 metres quan hauria d'haver marcat, abans que Sa faci una forta parada baixa per mantenir-se fora Kasey Palmerl'esforç de l'altre extrem.

Ellis Simms d'alguna manera va fallar des de tres metres quan la pilota va ser enviada per l'àrea, però hauria estat descartat per fora de joc si hagués convertit.

Simms es va convertir en proveïdor poc després, conduint a la línia de fons dels Wolves abans de pujar Milan van Ewijkperò l'esforç del lateral es va desviar enrere per Sa.

En aquest punt, tot Coventry i Palmer haurien d'haver fet millor quan van enviar una volea lateral directament a Sa, i els Wolves van poder arribar a la mitja part en condicions equilibrades.

A la represa, ambdós equips van mostrar més ambició que a l'inici del partit, una carrera rugosa d'Ait-Nouri que va acabar amb un xut inofensiu desviat amb el peu dret més dèbil.

El davanter de Coventry City Ellis Simms celebra el gol contra el Wolverhampton Wanderers el 15 de març de 2024.

Tanmateix, Coventry aviat aniria al davant. S'ha trobat un tir lliure Liam Kitching al pal posterior i el seu cop de cap a través de la porteria va ser perfecte perquè Simms empaquetés a casa. El VAR va necessitar uns quants minuts per determinar si la pilota havia colpejat el braç de Simms, però les repeticions no van resultar concloents i el gol es va permetre mantenir.

O'Neil va prendre la decisió immediata de presentar Leon Chiwome per al seu debut, substituint l'ineficaç Nathan Fraseri canviar a un quart de darrere, però va ser Coventry qui semblava molt més probable que doblava el seu avantatge.

Sa va haver d'estar alerta per negar cadascun de Wright (dues vegades) i Josh Eccles en el mateix pas de joc, abans que Palmer enviés un delicat esforç agònicament fora del pal llunyà amb el porter batut tot acaba.

Els llops finalment van respondre, amb Joao Gomes perforant un esforç de 20 iardes cap a la cantonada superior que Collins va desviar brillantment, abans que Ait-Nouri pegués el pal amb un cop de cap al pal posterior.

Va tornar Coventry amb Simms desencadenant un esforç atronador que va ser marcat per Sa, abans Callum O'Hare També va veure Sa parar un xut llunyà lluny de la porteria.

Els Wolverhampton Wanderers celebren el gol contra Coventry City el 16 de març de 2024.

El porter dels Wolves va tornar a l'acció per evitar que Kitching fos a quemarratge, però els Wolves d'alguna manera van trobar el nivell que el seu joc no justificava quan faltaven set minuts per al final, una centrada que es va desviar sense voler cap al camí d'Ait-Nouri que va disparar. casa des de prop.

Ait-Nouri es va convertir en proveïdor moments després amb una de les assistències de la temporada dels Wolves. L'internacional d'Algèria va galopar davant i dins del camp, cridant l'atenció del defensor, abans de llançar una passada perfecta a Bueno, que amb tranquil·litat va entrar a l'angle inferior des de 10 metres.

Quan faltaven nou minuts d'aturada, la feina estava lluny d'haver acabat per als Wolves, i així ho va demostrar quan Coventry va fer el 2-2. Una centrada des de l'esquerra va ser rematada Bobby Thomas i Simms va estar a punt per dirigir-se a casa des de prop.

Després d'una competició esgotadora, semblava que ambdues parts es conformarien amb la pròrroga, però Coventry no va acabar.

Una centrada baixa des de l'esquerra d'O'Hare va ser esmorteïda en el camí de Wright per l'excel·lent Simms, amb l'internacional nord-americà fent la resta amb un acabat enrotllat tranquil a la cantonada inferior, deixant l'excel·lent Sa sense possibilitats i trencant el cor dels seus oponents a la Premier League.