Cauley Woodrow agafa el punt de l'última respiració per a Luton Town al Crystal Palace

L'empat de Cauley Woodrow al minut 96 sorprèn el Crystal Palace mentre el Luton Town aconsegueix un empat 1-1 a Selhurst Park.

Cauley WoodrowEl capçal de l'última respiració ha agafat un punt notable per Ciutat de Luton lluny a Palau de Cristall per mantenir vives les seves esperances de supervivència de la Premier League.

Els amfitrions havien liderat inicialment Jean-Philippe MatetaEl primer gol de l'equip i va ser dominant durant tota la tarda, tot desaprofitant nombroses ocasions per posar el partit al llit.

Luton continuaria castigant Palace, com Woodrow es va trobar Andros Townsendcentrat en l'últim minut del temps addicional per aconseguir un empat poc probable.

Rob EdwardsEl costat de gairebé no va posar un guant als Eagles, però Oliver GlasnerL'equip no va poder aguantar el que hauria estat una segona victòria consecutiva a casa des que es va fer càrrec de l'austríac.

El resultat mou a Luton a tres punts de seguretat, mentre que Palace desaprofita l'oportunitat d'anar a 11 punts gairebé inexpugnable del descens.

En els primers 10 minuts sense pretensions, cap dels dos equips semblava realment enfilar l'agulla per a un primer gol, però un error de la defensa de Luton va permetre que Palace s'emportés aviat.

Alfie Doughtyla serra de pas enrere fluixa Daniel Muñoz saltar en una posició avançada, i després d'arrodonir el porter Thomas Kaminskiva poder trobar la Mateta, la pel·lícula audaç de la qual va atrapar a tothom, posant les Àguiles per davant.

En una primera part mancada de molta qualitat, va ser un altre error de Luton cap al final del primer període que gairebé va oferir als locals un segon gol.

Jordan ClarkLa negligència d'en tornar al seu porter, sense voler, va fer passar a Mateta, però a diferència de Muñoz, no va poder superar Kaminski amb èxit, i el seu esforç des d'un angle ajustat només va trobar la xarxa lateral.

El segon període no va aportar més il·lusió als visitants, ja que Palace va mantenir el control pel que fa al domini territorial, ja que ambdós directius van abandonar tard per fer canvis de personal.

Mateta va tornar a tenir una oportunitat d'or per posar el partit més enllà de Luton, ja que es va trobar Tyrick MitchellVa centrar-se a quemarroc, però Kaminski va estar a punt per denegar el francès de manera intel·ligent amb els peus.

Eberechi Eze Va estar endreçat al mig del camp tota la tarda, però encara hi va haver temps perquè mostrés el seu estil, ja que l'internacional anglès va veure a Kaminski fora de la seva línia, i des de la línia de mig camp, va estar a pocs centímetres de trobar la xarxa, mentre el seu esforç va tocar el travesser. en el camí.

Tot i que necessitava un gol, Luton va continuar enfrontant onades rere onades de pressió del Palau, com Issa Kabore Necessitava fer un últim repte per negar a Mitchell just al final dels 90.

Els sis minuts de temps de descompte tampoc no van donar treva als Hatters, com a substituts Odsonne Edouard va colpejar el travesser des de la vora de l'àrea quan se li va donar la llibertat de Selhurst Park per llançar un esforç a porteria.

Ningú dins de Selhurst podria haver predit el que vindria després, ja que l'únic atac real de Luton a la segona meitat va donar lloc a l'empat, ja que el cop de Woodrow des de l'entrega de Townsend va esquivar tothom i es va quedar a la cantonada inferior.

El suport del Palau estava visiblement furiós per no posar el partit al llit, mentre que hi va haver deliri al final de l'exterior, ja que aquest punt podria resultar vital en les últimes fases de la campanya per als Hatters.

Aquest resultat també significa que Luton ha evitat perdre cinc partits de lliga seguits per primera vegada des del 2019 i els posa en bona posició abans del seu viatge a Bournemouth a mitja setmana.