Carragher va sorprendre pel “colos” del Liverpool després d’un moment contra Luton

Jamie Carragher es va quedar meravellat davant Virgil van Dijk després de l’empat del capità del Liverpool en la victòria per 4-1 contra Luton dimecres a la nit.

Els vermells, lesionats, es trobaven en una posició perillosa a la mitja part i necessitaven inspiració, ja que els equips es van reprendre després del descans, i el patró va donar l’exemple, empatant el seu equip al minut 56.

El Scouser estava al servei de CBS Sports al costat de Micah Richards, que va penjar un clip de la reacció del seu col·lega a l’objectiu de l’holandès a les seves històries d’Instagram.

Va deixar a Carragher brotant:

Els grans capitans animen els seus companys en l’hora de necessitat, i Van Dijk va fer exactament això amb el seu oportú empat ahir a la nit, enviant el Liverpool en camí cap a una victòria còmoda que no semblava estar a la mitja part.

Va ser el tercer gol de la temporada del jugador de 32 anys i el seu 22è a la general en poc més de sis anys amb els vermells (Transfermarkt), un balanç decent per a un central i que probablement seria encara més alt si no s’hagués perdut. gairebé tota la temporada 2020/21 per lesió.

A més d’aparèixer amb la seva bona quantitat de gols, l’holandès també és una figura colossal al darrere, aportant solidesa i seguretat a la nostra defensa i dirigint les operacions al seu voltant.

El Liverpool podria estar privat de nombrosos jugadors clau per lesions en aquest moment, però sempre que tinguin l’inspirador Van Dijk com a exemple, hi ha moltes possibilitats que puguem gaudir d’un èxit tangible al final de la campanya final de Jurgen Klopp al càrrec.