Brighton & Hove Albion aconsegueix l’empat al final de l’empat a casa amb l’Everton

Lewis Dunk anota un empat al minut 95 quan el Brighton & Hove Albion empata 1-1 amb l’Everton a la Premier League dissabte a la tarda.

Lewis Dunk va marcar un empat al minut 95 com Brighton & Hove Albion empat 1-1 amb Everton a la Premier League dissabte a la tarda.

Brighton va dominar el xoc durant llargs períodes, però Jarrad BranthwaiteL’excel·lent final al minut 73 del partit semblava assegurar uns tres punts vitals per a l’Everton en la seva batalla contra el descens.

En Dunk tenia altres idees, però, tornant a casa durant el temps de desconnexió per assegurar-se que les gavines s’aconseguissin una part del botí.

Sean DycheL’equip segueix sent 17è a la taula, un punt per davant del Luton Town, 18è, mentre que Brighton es manté setè, dos punts per davant del Newcastle United, vuitè.

El Brighton va dominar els primers intercanvis i va tenir una mitja oportunitat al minut nou Danny Welbeck després del treball intel·ligent de Tariq Lampteyperò l’esforç del davanter s’ha desviat per poc del pal.

Els Seagulls van tenir una altra oportunitat al minut 13, amb Welbeck superant el porter de l’Everton. Jordan Pickford a una pilota solta, però l’exjuvenil del Manchester United no ha sabut aprofitar l’oportunitat.

Brighton tenia el control, amb l’Everton no oferint res a l’últim terç, però els Toffees defensaven bé, amb James Tarkowski al cor d’ella.

Welbeck va tenir una altra oportunitat al minut 20 després d’un dos amb Facundo Buonanotteperò un repte d’última respiració de Ben Godfrey li va impedir aconseguir una vaga neta.

Simon Adingra després s’ha acostat sis minuts més tard, amb el llançament de l’atacant amb l’esquerra que acaba de fallar la porteria, abans que una excel·lent defensa de Dunk impedia Dominic Calvert-Lewin d’entrar en contacte amb un perill Dwight McNeil creua per l’altre extrem.

Malgrat el domini del Brighton, els resultats van ser igualats a l’interval, amb l’Everton fent un rendiment impressionant al darrere en els primers 45 minuts d’acció.

L’Everton va estar a punt de fer l’avenç just abans de l’hora en què Abdoulaye DoucoureEl xut de s’ha dirigit cap a l’angle superior, però Lamptey ha estat a la mà per fer una excel·lent rematada de cap.

Els Toffees es van avançar al minut 74 del partit per mitjà de Branthwaite, amb el defensa central escollint la cantonada superior amb un acabat brillant des de l’interior del quadre de Brighton.

Brighton es va reduir a 10 homes al minut 81, quan Billy Gilmour va ser penalitzat per una falta a Amadou Onana.

No obstant això, els Seagulls van trobar un empat al minut 95 gràcies a Dunk, que va pujar més alt dins de l’àrea de penal per capçar una centrada de Pascal Gross al fons de la xarxa.

L’Everton continuarà la seva campanya de lliga a casa contra el West Ham United dissabte vinent, mentre que l’atenció del Brighton es traslladarà ara a la FA Cup, preparant-se per dirigir-se al Wolverhampton Wanderers a la cinquena ronda de la competició dimecres a la nit.