Brentford, Chelsea comparteixen el botí en un thriller de quatre gols

Axel Disasi anota un empat al final quan el Chelsea empata 2-2 amb el Brentford en la competició de la Premier League de dissabte al Brentford Community Stadium.

Axel Disasi va anotar un empat tard com Chelsea empat 2-2 amb Brentford a la competició de la Premier League de dissabte al Brentford Community Stadium.

Nicolas Jackson va avançar els blaus al minut 35 del partit, abans dels gols de Mads Roerslev i Yoane Wissa va veure com les Abelles van liderar en el segon període.

No obstant això, Disasi va aconseguir l'empat de cap Maurici PochettinoAl minut 83, ja que els punts es van repartir en l'entreteniment Derbi de l'oest de Londres.

El resultat ha deixat el Chelsea a l'11a posició de la taula, amb 36 punts dels seus 26 partits de lliga aquesta temporada, mentre que el Brentford ocupa el 15è, sis punts fora de la zona de descens.

La defensa intel·ligent de Roerslev va impedir Enzo Fernández de trobar Jackson en una posició perillosa fora de l'àrea de Brentford en les primeres fases, abans que Disasi fallés la porteria amb un cop de cap instants després.

Brentford va tenir una mitja oportunitat al minut 10 quan Sergio Regulónla creu de trobada Ivan Toniperò el seu xut va ser bloquejat pel defensa del Chelsea Levi Colwillfet que va fer que els jugadors locals demanessin penal.

Wissa va ser el següent a provar sort per als Bees menys de dos minuts després, però el davanter, que s'havia irromput en una posició perillosa fora de l'àrea del Chelsea, va encreuar el seu esforç just al pal.

Brentford va tenir una altra oportunitat al minut 25, amb Toney llançant baix a Wissa, però el primer esforç d'aquest últim va ser a la xarxa.

Jackson va tenir l'oportunitat d'avançar el Chelsea poc després dels 30 minuts, però després de rodejar el porter de Brentford, el feble esforç del davanter va ser bloquejat a la línia per Mathias Jorgensen.

L'avenç va arribar per al Chelsea al minut 35, però, amb Jackson aconseguint el seu nom al marcador, mentre el davanter va dirigir un brillant lliurament de Malo Gust al fons de la xarxa.

Els blaus van acabar bé el primer període, amb Ben Chilwell tenir un tir baix bloquejat després d'un treball intel·ligent de Fernández, abans que Jackson veiés un intent des d'un angle reduït impedit per Mark Flekkeni a Brentford els costava posar-se en marxa després d'un bon començament.

Els locals han estat brillants a l'inici de la segona part, amb Vitaly Janelt mantenir una vaga de llarg abast, però Thomas FrankL'equip ha aconseguit empatar el marcador al minut 50 per mitjà de Roerslev, que ha disparat al fons de la xarxa des de molt a prop després que el Chelsea no aconseguís una centrada de Wissa des de la dreta.

Brentford va estar a punt d'avançar-se poc després, amb Janelt colpejant des de la distància, però el seu esforç va sortir del peu del pal en un partit per al Chelsea.

Els visitants van tenir dues mitges ocasions en el període següent, però Cole Palmer va fallar el travesser amb un cop de cap, abans que Fernández tirés per sobre del travesser des de la distància.

Palmer va tenir una magnífica oportunitat per marcar el 2-1 amb el Chelsea poc després de l'hora, però el primer esforç del davanter des de només 12 metres va quedar fora del pal.

Wissa va fallar la porteria amb un cop de cap per l'altre extrem, abans que Reguilon disparava al pal llunyà, amb els dos equips amenaçant amb marcar el tercer gol del partit.

Brentford va capgirar el partit al minut 69, i va ser un gol sensacional de Wissa, que va trobar el fons de la xarxa amb un excel·lent xut de bicicleta.

Poc després, Reguilon s'ha posat de cap contra el pal, amb els Bees a prop d'anotar un tercer, cosa que segurament hauria posat el partit més enllà del Chelsea.

Els visitants han aconseguit fer el 2-2 al minut 84, però, amb Disasi que ha rematat de cap una excel·lent centrada de Palmer al fons de la xarxa des de prop.

El Chelsea va estar fermament al davant en el període següent, amb Flekken fent una aturada intel·ligent per negar Raheem Sterlingamb el derbi de West London preparat per a una conclusió fascinant, però cap dels dos va poder trobar un tercer en els intercanvis finals, ja que els punts es van repartir al Brentford Community Stadium.

Brentford apostarà per aprofitar el resultat positiu quan es dirigeixi a l'Arsenal dissabte vinent, mentre que el Chelsea serà el següent a l'acció de la lliga a casa contra el Newcastle United l'11 de març.