Ben Mee de Brentford es lesiona en la derrota del West Ham United

El defensa del Brentford, Ben Mee, s’ha lesionat en la derrota de dilluns per 4-2 davant el West Ham United a l’estadi de Londres.

Brentford defensor Ben Mee es va lesionar en la derrota de dilluns per 4-2 davant el West Ham United.

Els Bees van viure una vetllada decebedora quan van caure a la seva novena derrota en els seus últims 11 partits de la Premier League.

Internacional d’Anglaterra Jarrod Bowen va anotar dos gols en els primers set minuts per posar Brentford a l’esquena a l’estadi de Londres.

Encara que Neal Maupay va reduir la desavantatge a la meitat al minut 13, Bowen va completar el seu hat-trick després del descans, abans de Emerson Palmieri va afegir un quart a la xifra de West Ham.

Yoane Wissa va sortir de la banqueta per trobar la xarxa en les fases finals, però va fer poc per augmentar l’estat d’ànim, ja que els Bees van caure a una tercera derrota consecutiva.

La frustrant vetllada de Brentford es va veure agreujada pel fet que Mee va sortir coixejant al minut 61 quan el West Ham va mantenir un petit avantatge de 2-1.

El de 34 anys, que va ser substituït per Nathan Collinsara és una preocupació de fitness abans de la reunió de dissabte amb els veïns de l’oest de Londres de Brentford, Chelsea.

Mentre Thomas Frank No va poder proporcionar massa detalls sobre la lesió de Mee, va confirmar que el central va ser expulsat per un problema al turmell.

“És una cosa al turmell”, va dir Frank als periodistes a la conferència de premsa posterior al partit. “Encara no ho sé exactament. Demà l’avaluarem”.

L'entrenador de Brentford, Thomas Frank, sembla abatut després del partit del 5 de febrer de 2024

Frank esperarà un diagnòstic positiu, amb Mee considerat com un dels jugadors clau de l’equip de Brentford, després d’haver començat cadascun dels últims 13 partits de la Premier League als quals ha estat elegible.

L’experimentat defensa ha disputat un total de 18 partits competitius aquesta temporada i ha marcat un parell de gols.

Brentford ja s’ha de fer front sense els serveis de Ethan Pinnock, Aaron Hickey, Rico Henry, Josh Dasilva, Kevin Schade i Bryan Mbeumo.

Després d’haver acumulat 25 punts en els seus 26 partits de la Premier League, els Bees es troben actualment al 16è lloc i cinc punts per sobre de la zona de descens.