Aston Villa, Brentford juguen un thriller de sis gols a Villa Park

El Brentford, amenaçat de descens, arriba a dos gols per empatar 3-3 amb l'Aston Villa que persegueix la Lliga de Campions al Villa Park.

Amenaçat de descens Brentford va venir de dos gols per darrere per empatar 3-3 amb la Champions Aston Villa al Villa Park de la Premier League dissabte a la tarda.

Brentford es va avançar per 3-2 a la segona part i va anar cap a tres punts, però Ollie WatkinsEl segon del partit al minut 81 va fer que els punts es repartissin.

Villa es manté quart a la taula de la Premier League, tres punts per davant del cinquè, Tottenham Hotspur, que té dos partits a la mà, mentre que el Brentford ha caigut al 16è i només té quatre punts d'avantatge sobre la zona de descens.

Brentford va tenir la primera oportunitat del partit després d'una sortida nerviosa de Villa, i Bryan MbeumoEl llançament de falta de l'equip local des d'una posició prometedora va quedar fora de la porteria local.

Els visitants eren el costat més perillós, amb Mbeumo causant problemes; el jove de 24 anys va aconseguir escollir un company d'equip Yoane Wissa dins l'àrea del Villa al minut 22, però defensant intel·ligent Diego Carlos va impedir que les abelles prenguessin el lideratge.

Villa va estar a prop de marcar al minut 26, amb a Lucas Digne córner provocant tota mena de problemes dins l'àrea de Brentford, però el porter visitant Mark Flekken gairebé va aconseguir fer front al perill.

Els amfitrions van tenir dificultats per posar-se en marxa durant llargues etapes de la primera meitat, però van fer l'avançament al minut 40, amb Watkins al marcador una vegada més.

El jugador de 28 anys es va perdre l'última eliminatòria contra el Manchester City per lesió, però el davanter va tornar al lateral dissabte i va marcar el seu 23è gol de la campanya al minut 39 amb una centrada de cap de John McGinn al fons de la xarxa a través del pal, amb Leon Bailey assegurant-se a la línia de gol.

Llavors, els locals van duplicar la seva avantatge al començament del segon període, amb Morgan Rogers aconseguint el seu nom a la fitxa per primera vegada amb la samarreta del Villa, disparant al fons de la xarxa des de dins de l'àrea després de rebre una passada de Youri Tielemans.

Bailey va tenir una mitja oportunitat per marcar el 3-0 al minut 50 després de trobar espai en una posició prometedora, però Flekken va evitar el seu esforç.

Yoane Wissa de Brentford celebra el gol contra l'Aston Villa el 6 d'abril de 2024

Brentford va tornar al partit al minut 59, amb Mathias Jorgensen trobar el córner baix des de dins de l'àrea després que Villa no aconseguís aclarir les seves línies.

Menys de dos minuts després, el 2-2, amb Mbeumo que va trobar el fons de la xarxa amb una volea intel·ligent després de ser trobat per Sergio Regulónque havia trencat per l'esquerra.

Els Bees han completat el gir al minut 68, i aquesta vegada ha estat el torn de Wissa d'aconseguir el seu nom al marcador, amb el davanter que ha convertit una altra excel·lent centrada de Reguilon.

Villa va quedar sorprès, però l'equip d'Emery va aconseguir respondre al minut 81, amb Watkins agafant el segon del partit, rematant de cap una centrada desviada de Bailey al fons de la xarxa.

Ivan Tonique no va ser titular per un problema de lesió, va ser enviat al Brentford al minut 85, ja que els dos equips van anar a buscar el setè gol del partit al Villa Park.

Villa va estar a punt d'arrabassar-lo tard, amb Ezri Konsa i Digne van provar sort, però la remuntada de Brentford a la segona meitat va resultar ser suficient per aconseguir una part del botí en un partit increïble.