Anderson, guanyador de la Lliga de Campions del Manchester United, ara dirigeix ​​un negoci de bestiar amb èxit al Brasil –

L'antic guanyador de la Lliga de Campions del Manchester United, Anderson, s'ha allunyat completament del futbol i ara és l'orgullós propietari d'un impressionant ramat de bestiar.

L'internacional brasiler va ser un heroi de culte al United per la seva personalitat descarada i la seva increïble penalització en la tanda de penals de la final de la Lliga de Campions del 2008, en què els Red Devils van reclamar la seva tercera Copa d'Europa.

Fitxat al Porto el 2007, el jove va causar una impressió positiva en la seva primera temporada a Old Trafford, ja que el club va guanyar el doblet de la Premier League i la Champions League.

No obstant això, el pas del jugador al club es veuria ennuvolat amb els seus constants problemes de lesions i bromes sobre els seus problemes de pes.

En conseqüència, el migcampista brasiler només va poder jugar 181 vegades amb els Red Devils en vuit temporades al club.

No obstant això, va gaudir d'un període ple de trofeus, guanyant quatre trofeus de la Premier League, una Copa del Món de Clubs de la FIFA, una Lliga de Campions i una Copa de la Lliga durant la seva estada a Anglaterra.

El jugador finalment va acabar la seva carrera de jugador a l'Adana Demirspor de Turquia el 2020 amb només 31 anys.

Curiosament, s'ha revelat al podcast de l'antic internacional anglès Peter Crouch que Anderson ha fet un moviment professional força atípic per a una antiga estrella de l'esport professional.

Comentant una història que Rio Ferdinand li havia explicat un dia, l'amfitrió del podcast va afirmar que Anderson li va dir al seu antic company d'equip: “Guanyaré prou diners per poder comprar 50 vaques al Brasil”.

“Ho va fer i crec que ara té centenars de vaques”.

“És el que volia aconseguir: podria tenir una granja”.

Crouch va revelar que l'empresa empresarial d'Anderson tenia a veure amb la producció de bistecs d'alta qualitat.

Els co-amfitrions de l'antic davanter del Liverpool no s'ho van creure, així que va enviar un missatge a Rio Ferdinand i aquest va respondre: “Sí, ho va fer, comprava vaques”.

“Recordo que una vegada estàvem parlant d'invertir i ell va entrar amb el crit des de l'esquerra, tan aleatòria com mai sabríeu: 'Les vaques és un bon mercat per entrar'”.

“Està comprant malades vaques home, no m'ho podia creure. Això és el que està en ell”.

“Crec que ho ha fet bé, ja saps, molta gent menja vaques, no?”