12.12.16

Horaris i preus de les entrades per als partits de les seleccions d’handbol dels dies 21 i 22 de desembre

El Catalunya-Algèria femení i el Catalunya-Qatar masculí seran retransmesos en directe per Esport 3

La Federació Catalana d’Handbol ha fet públics els horaris i els preus de les entrades per als partits que les seleccions catalanes femenina i masculina d’aquest esport jugaran al pavelló del Club Bàsquet Granollers (C/ Girona, 222) de la capital del Vallès Oriental els dies 21 i 22 de desembre. L’entrada per a la jornada del dia 21, corresponent a les semifinals de la IXa Copa de les Nacions d’handbol femení, serà gratuïta i el programa inclou el Catalunya-Algèria (18.15 h) i l’Euskadi-Galícia (20.15 h). Ja dijous, dia 22, el preu de l’entrada serà de 5 euros i donarà dret a veure en directe el partit pel tercer i quart lloc de la IX Copa de les Nacions (16 h), la final (18 h) i el Partit del 75è aniversari de la FCH (21 h), que enfrontarà els combinats absoluts de Catalunya i de Qatar, la vigent sots-campiona del món.

Tant el Catalunya-Algèria d’handbol femení del dia 21 com el Catalunya-Qatar del dia 22 d’handbol masculí seran retransmesos en directe pel canal Esport 3. Les entrades per als partits del dijous 22 es podran comprar a partir del dijous 15 de desembre als següents punts de venda:

  • Federació Catalana d’Handbol, Passeig del Canal, 39 baixos, Sant Joan Despí. Dilluns, Dijous i Divendres, de 9 a 14 hores; i Dimarts i Dimecres, de 16 a 18 hores.
  • Oficines del Club Balonmano Granollers, Pavelló d’Esports de Granollers, C/Francesc Macià, s/n. De 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores.
  • Taquilles del Pavelló del Club Bàsquet Granollers, C/ Girona, 222. Només durant els dies i hores de competició del 21 i 22 de desembre.

Les entrades a un preu de 5 euros per a la jornada del 22 de desembre seran obligatòries per als majors de 5 anys. Les localitats són no numerades i la visibilitat a les grades dels gols és parcialment reduïda.