10.12.15

“L’esport a la nova Catalunya”, a debat a Mataró

Dimecres 16 a les 19.30h al Centre Natació Mataró

El proper dimecres, 16 de desembre, tindrà lloc al restaurant del Centre Natació Mataró un acte informatiu i de debat que té per títol “L’esport a la nova Catalunya. Tothom hi guanyarà!”. Aquest acte està organitzat per la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana.

Hi intervindran Anna Caula (entrenadora de bàsquet i diputada al Parlament), Sergi Blàzquez (vicepresident de la Plataforma ProSeleccions i president de l’associació de juristes DRETS), Jordi Matas (regidor d’esports del Masnou i president del Consell Esportiu del Maresme) i Lluís Simon (director adjunt de L’Esportiu de Catalunya).

L’objectiu de la xerrada és el d’explorar diverses posicions sobre com ha de ser l’organització de l’esport català i parlar dels beneficis que suposarà per l’esport del nostre país el fet de ser un estat independent.


L’esport a la nova Catalunya

Data: 16 de desembre del 2015
Hora: 19.30h
Lloc: Centre Natació Mataró. Passeig Callao s/n, Mataró.