12.11.15

La selecció catalana juga a casa al Mundial de físic-culturisme

Aquest dissabte a l’Auditori de Cornellà de Llobregat

Catalunya és l’organitzadora del campionat del món de físic-culturisme, que es disputarà aquest dissabte, a partir de les 4 de la tarda, a l’Auditori de Cornellà. La selecció catalana hi participarà amb l’objectiu d’imposar-se a les millors del món i millorar la tercera posició que va aconseguir l’any passat, a Itàlia.

Aquest 2015 Catalunya ha estat cinquena al campionat d’Europa, a Alemanya, però en aquesta ocasió comptarà amb una nodrida representació d’esportistes que de ben segur li permetrà sumar més punts en la classificació final per països.

Els 32 representants catalans seran: Manuel Rubio i Jose María García (Màster II), Àlvaro Magaña i Manuel Leao (Màster I), Sergio Serrulla, Rubén Pérez i Anna Navarro (Júnior), Raquel León, Aléxia Sánchez i Mónica Molina (Body Figure), Jordana de Haro i Beatriz de Haro (Body Form), María Isabel Martín, Beatriz Cano i Eva Jaén (Musculades -52kg), Nuria Domenech i Isabel Fontbona (Musculades +52kg), Daniel Horna, Miquel Peiró i Luis Salas (Sènior -65kg), Miguel Ángel Sastre, Cristian Pozo i Francisco Valdesuegro (Sènior -70kg), Miguel Ángel Sánchez, Francisco Toledano i Toni Moral (Sènior -75kg), Jordi Saura, David Pla i Israel Hidalgo (Sènior -80kg), Félix Barrachina (Sènior -85kg) i Jorge Daniel Morinigo i Iván Planas (Sènior +85kg).

Us animem a viure en directe el campionat, aquest dissabte a l’Auditori de Cornellà, i a animar els esportistes que representaran Catalunya. Molta sort!