10.09.15

Catalunya i Irlanda del Nord s’enfronten a Vilanova i la Geltrú

Partit amistós de celebració dels 25 anys del CTT Vilanova

Aquest diumenge 13 el CTT Vilanova celebrarà els seus 25 anys d’existència i ho farà amb un partit internacional de Catalunya contra Irlanda del Nord. La selecció catalana estarà formada per 2 jugadors formats al club, el vilanoví Marc Duran i el sitgetà Oriol Monzó. Aquests s’enfrontaran als nord irlandesos Keith Knox i Ashley Robinson que faran una estada en terres catalanes per preparar el proper Europeu. L’enfrontament començarà a les 12 del migdia al Pavelló de les Casernes.

Abans d’això, a les nou del matí el Vilanova i el DKV Borges jugaran 5 partits simultanis entre totes les categories i edats del club. En acabar, a les 11 es farà un petit acte pel qual es convoca a tots els membres que han passat pel club al llarg dels 25 anys per fer una foto de família.

Les respostes que està rebent el club en la preparació són molt positives, així que es preveu un acte multitudinari i emotiu.

 

Informació i imatge: CTT Vilanova