22.05.15

Stòitxkov: “Sempre he estat independentista”

L’exjugador del Barça ho ha assegurat en una entrevista

Hristo Stòitxkov ha tornat a ser protagonista amb unes contundents declaracions. En una entrevista a l’emissora Radio4G, l’exjugador del Barça ha assegurat que “sempre he estat independentista” i que el seu sentiment per Catalunya és molt gran.

Stòitxkov ha explicat com al 1992 “vaig sortit amb una bandera estelada a Wembley”, per celebrar la victòria blaugrana a la final de la Copa d’Europa. El búlgar assegura que “jo sempre he estat independentista perquè cadascú ha decidir la seva vida. No pot ser que un depengui de l’altre. Ningú ha d’obligar a algú altre a pagar”.

El ‘8’ del Barça del Dream Team, un dels jugadors més estimats per l’afició, ha recordat també que als partits que va disputar amb la selecció de Bulgària, sempre duia el braçalet amb la bandera catalana.

Podeu escoltar aquest fragment de l’entrevista: