13.02.14

‘Esports en la Catalunya independent’ a Sant Sadurní d’Anoia

Xerrada amb la presència de la Plataforma ProSeleccions

Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i membre de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana, participarà aquest divendres a una xerrada organitzada per les JERC de Sant Sadurní d’Anoia anomenada Esports en la Catalunya independent. A la xerrada s’exposaran tots els arguments que justifiquen que quan Catalunya esdevingui un estat lliure, el món de l’esport hi sortirà guanyant, i Blázquez s’encarregarà de respondre algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència, com per exemple: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport?

La xerrada ‘Esports en la Catalunya independent’ s’emmarca dins del cicle ‘L’endemà de la consulta’, que han engegat les JERC de Sant Sadurní. Es tracta d’explicar el que passaria en diversos àmbits de la societat amb una Catalunya independent. El dels esports és el primer col·loqui que s’organitza, ja que posteriorment se’n celebraran sobre l’economia i sobre la societat.

Esports en la Catalunya independendent
Data: 14 de febrer del 2014
Hora: 20.00h
Lloc: Casal d’Entitats, Sant Sadurní d’Anoia