29.07.13

L’Espluga de Francolí viu la tercera cursa del circuit Corre per la Independència

Ja són més de 10.000 els participants a les curses del circuit reivindicatiu

El circuit de curses populars Corre per la independència ha viscut aquest dissabte la tercera de les proves puntuables. La 36a Cursa Popular de l’Espluga del Francolí, organitzada pel Club Atlètic Espluguí, ha comptat amb gairebé 700 participants que han recorregut la distància de 15 quilòmetres. Els tres primers classificats en categoria masculina han estat Mohamed Benhmbarka, Otmane Btaimi i Samir Ait Bouychamane. En categoria femenina, les tres primeres han estat Hasna Bahom, Raquel Parrado i Ouafaa Hamani. Pel que fa als atletes inscrits al circuit Corre per la independència, en la categoria masculina s’ha trencat la tònica de les dues primeres curses i han ocupat el podi uns altres atletes. El primer classificat ha estat Marc Sanjaume (57:55), el segon lloc ha estat per Robert Tarragó (1:01:12)  i a la tercera posició ha arribat David González (1:02:14). A la categoria femenina, la més ràpida ha estat Maria Marcé (1:18:13), que ja s’havia imposat a la primera cursa del circuit a Cardedeu. L’han seguida al podi Agnès Argemí (1:26:38) i Elisabet Esplà (1:34:24). Podeu consultar les classificacions completes del circuit al web oficial.

L’ambient reivindicatiu del circuit s’ha traslladat a la Conca de Barberà, on diverses pancartes reivindicatives han expressat el suport del món de l’esport i de l’atletisme a favor de la independència de Catalunya. A més, s’ha instal·lat una parada informativa on els corredors també han pogut comprar la samarreta del circuit del circuit ha animat els atletes en els metres finals.

La de l’Espluga de Francolí ha estat la tercera de les cinc curses que puntuaran a la classificació del circuit, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb el suport d’El 9 Esportiu. Comptant aquestes tres i la quinzena de curses adherides, ja són més de 10.000 els atletes que han participat a proves vinculades amb el circuit Corre per la Independència, una bona xifra tenint en compte que aquest és el primer any que s’organitza.

La propera serà l’11 de Setembre a Mataró. Al web del circuit www.correperlaindependencia.cat en trobareu tota la informació i el reglament.