09.05.13

La Plataforma ProSeleccions celebra la decisió de la FEEC d’apostar decididament per l’estat propi

Valora molt positivament aquest acte de valentia i consciència nacional

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes vol manifestar el suport a la decisió presa per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) d’apostar decididament per l’estat propi com a solució pels problemes econòmics, polítics, socials i culturals que pateix Catalunya, a través de la creació de l’Àrea de Transició Nacional. Des de la nostra entitat considerem que aquesta pot ser la manera de sumar esforços des d’un món tan ampli com el de l’esport i participar en el procés per aconseguir la independència. A més, també valorem molt positivament la intenció de treballar per a que les entitats i els clubs que formen part de la FEEC puguin decidir desvincular-se de la federació espanyola.

De la mateixa manera, aquest és un gest que pot ser un model per moltes altres federacions que també consideren que l’estat propi pot ser la millor solució pel seu àmbit. Per aquesta raó, esperem que hi hagi altres federacions, clubs i esportistes disposats a fer un pas endavant i anunciar públicament que treballaran per aconseguir la independència de Catalunya.