25.03.13

La samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins ja té propietari!

Albert Flotats és el guanyador del sorteig que la Plataforma ProSeleccions ha fet per gentilesa d’Elements

Albert Flotats, de Concabella (Segarra), ha estat el guanyador de la samarreta de la selecció catalana d’hoquei patins que la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha sortejat per celebrar els 25.000 seguidors a la pàgina de facebook de les Seleccions Catalanes, per gentilesa d’Elements. L’Albert ha estat l’afortunat d’un sorteig, on hi havia pràcticament 700 inscrits, que durant dues setmanes hem dut a terme a les xarxes socials. Estigueu atents perquè ben aviat hi haurà més premis pels nostres seguidors a les xarxes socials!

Facebook: www.facebook.com/SeleccionsCatalanes

Twitter: www.twitter.com/SeleccionsCAT

Instagram: www.instagram.com/SeleccionsCAT