06.03.13

Aquest dijous es presenta El Clauer

Un argumentari de la societat civil pel SÍ a l’estat propi

Aquest dijous, 7 de març, es farà a Barcelona la presentació d’El Clauer. El projecte consisteix en un argumentari de suport al procés cap a l’estat propi que ha iniciat Catalunya. L’argumentari, que inclou respostes a les preguntes més comunes quan es debat sobre la independència de Catalunya, és compartit i impulsat per 14 de les entitats referents de la societat civil catalana: Assemblea Nacional Catalana, Associació Catalana de Professionals, Associació de Municipis per la Independència, Cercle Català de Negocis, CIEMEN, Col·lectiu Emma, ENS de l’Associacionisme Cultural Català, Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés.

En l’acte d’aquest dijous, en el qual es presentaran els principals elements d’aquest projecte compartit de la societat civil catalana, hi participaran els màxims representants de cadascuna de les entitats impulsores. Així mateix, us demanem que feu difusió del projecte i que el seguiu i col·laboreu a difondre’l a les xarxes socials a través del compte de twitter @elclauercat i de la pàgina de facebook.