18.10.12

La Selecció Catalana lluitarà pel cinquè lloc

Aquesta tarda ha superat Hong Kong amb autoritat (23-10)

Després d’haver acabat com a tercera de grup, la Selecció Catalana de korfbal ha superat el primer dels partits classificatoris del 5è al 8è lloc del Mundial sub-23, que s’està disputant a Barcelona. Els jugadors catalans s’han imposat amb facilitat a Hong Kong per 23-10, en un partit que han dominat des del principi i al descans ja havia quedat sentenciat (14-5). Els màxims anotadors d’aquest partit han estat Ivan Alberich amb 6 punts i Albert Parron amb 5.

Amb aquest triomf, Catalunya disputarà el partit per la 5a i 6a posició. El seu rival serà Anglaterra, que s’ha imposat a Portugal (17-14) en l’altra eliminatòria. L’enfrontament tindrà lloc dissabte a les 14h, abans del partit pel 3r i 4t lloc i la final del campionat.

Consulta les estadístiques del Catalunya 23 – Hong Kong 10

Fotografia: REMIMAGES.COM