07.06.12

La Selecció Catalana de bowling, preparada per debutar al Campionat d’Europa femení

Sis jugadores catalanes lluitaran per les medalles continentals

L’equip de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, format per Sandra Torrents, Cristina Sanz, Rosa Mas, Lia Mojarro, Noelia Rastreo i Mònica Boldó, sota la direcció de Luz Adriana Leal, participaran al Campionat d’Europa Femení (European Women Championships) que tindrà lloc del 8 al 17 de juny a les instal·lacions de Dolfin Bowling deTilburg (Països Baixos).

Un total de 27 seleccions europees participaran a la competició, en les proves de parelles, trios i equips per aconseguir la classificació pel mundial 2013. Avui hi ha hagut els entrenaments oficials i demà començarà la competició amb la primera sèrie de parelles. La final d’aquesta modalitat es disputarà diumenge.