27.02.12

Gran èxit del ‘Fora de joc’ a Manlleu

El documental va precedir una interessant tertúlia sobre les Seleccions Catalanes

Divendres passat el Museu Industrial del Ter va acollir un interessant acte de reflexió sobre les Seleccions Catalanes. La jornada va començar amb la projecció del documental ‘Fora de joc’, on s’explica, a través de diferents testimonis, les traves que les federacions catalanes s’han anat trobant per poder competir oficialment. A continuació, es va dur a terme una taula rodona amb la presència de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, i Rafael Niubò, ex Secretari General de l’Esport.

Tots tres van exposar la seva experiència en el procés d’oficialització internacional de les diferents federacions catalanes així com també els problemes i impediments que des de l’Estat Espanyol s’estan orquestrant amb la voluntat de boicotejar qualsevol intent al respecte. A la vegada, però, també van evidenciar la necessitat per part de les forces polítiques catalanes de prioritzar esforços i dedicació a favor de l’oficialitat.