12.12.11

El Fora de joc a Castellolí

Dijous 15 de desembre a les 20h

A l’espera de la projecció a Tv3, el documental Fora de joc continua projectant-se arreu del país. Dijous 15 serà el torn de Castellolí, població situada a la comarca de l’Anoia, molt a prop d’Igualada.

El passi del documental serà a les 8 del vespre al local La brillante i comptarà amb la presència del Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions que introduirà el documental i que dirigirà el debat posterior.

L’acte està organitzat per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Castellolí i El 6quet i compta amb la col·laboració dels Amics ciclistes de Castellolí, de la Penya blaugrana, del Futbol 7 Castellolí i de la Penya motociclista.

Més informació

Us hi esperem!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes