29.11.11

Dos catalans a la Copa del Món Qubica-AMF de bowling

Del 30 de noviembre al 7 de desembre a Sud-àfrica

L’avantatge d’estar reconeguts internacionalment és que els esportistes catalans poden disputar competicions internacionals de primer nivell i a més a més defensant el seu país. Un cas més el veurem del 30 de noviembre al 7 de desembre a Sud-àfrica on Luz Adriana Leal i Moisés Pérez participaran al 47 World Cup Qubica-AMF.

Aquesta competició reuneix a més de 200 esportistes d’arreu del món a la ciutat de Johannesburg. Els esportistes catalans esperen fer un bon paper i demostrar un cop més el bon nivell competitiu del bowling català. És la quarta vegada que representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling participen en aquest torneig.  L’any 2008 va ser el debut d’esportistes catalans de la mà de Diego Peña i Rafaela Carmeiro.

Podeu trobar més informació del campionat al següent web