09.11.11

Bona ressaca del mundial de korfbal

Diferents noticies donen fe nivell català

Ja fa 5 dies de la finalització del mundial de korfbal de la Xina on la selecció catalana va aconseguir una històrica quarta posició. Però les bones noticies no paren d’arribar després del mundial.

La Federació Catalana de Korfbal ha pujat un esglaó en la seva consideració com a membre de la IKF (International Korfbal Federation). Fins ara era considerada un membre classe C. Degut al seu bon rendiment esportiu però sobretot a la serietat del projecte de la FCK durant els últims anys, durant el mundial de la Xina la IKF va decidir atorgar a la FCK la classe B. Aquest reconeixement porta a Catalunya al segon esglaó del països del món. En el primer, classe A, només hi són Holanda, Bèlgica i Xina Taipe, autèntiques potències de l’esport.

La segona noticia també és molt positiva. Sergi Gabriel, jugador de la selecció catalana que va acabar el mundial amb 24 gols, va ser considerat un dels millors jugadors del torneig tot entrant a l’equip de les estrelles del mundial.

NOIES: Amy Turner (Anglaterra), Szu-Yu Lin (Xina Taipei), Muzi Li (Xina) I Mady tims (Holanda).
NOIS: Sergi Gabriel (Catalunya), Ling-Fan Huang (Xina Taipei), André Kuipers (Holanda), Bart Cleyman (Bèlgica).

Per altra banda l’Albert Vidanya, director tècnic de la FCK, va ser designat com a nou membre del comitè executiu de la IKF i del IKF Council com a Responsable del “Development and Promotion Committee “ (DPC); aquest Departament gestiona els projectes d’introducció i consolidació del korfbal a tot el món.

Molt bones noticies que acosten el korfbal català cada cop més a prop de les potències mundials.