19.05.10

El Barça assoleix la lliga!

La Plataforma felicita el club, sempre compromés amb l’oficialitat de les nostres seleccions

El Barça dels 99 punts es va proclamar campió de Lliga davant el Madrid (96 punts). És per aquest triomf i els valors professionals, morals i de país que transmet un equip abanderat per Pep Guardiola, que la Plataforma Proseleccions Espotives Catalanes se suma a la felicitació als campions.

Sovint, diem aquella frase de “El Barça és més que un club”, i així ho corrobora la implicació social de molts dels seus referents. I una prova d’això és el suport que el president del FC Barcelona Joan Laporta, el president d’honor Johan Cruyff o el mateix Bojan Krkic han donat a les seleccions catalanes. Tots tres han estat portada del Selecciona’t i amb ells repassem algunes de les opinions que ens van donar.

El mateix Laporta sempre ha deixat pal·les la relació del club amb Catalunya, afirmant: “Des del Barça contribuïm a la projecció internacional de Catalunya” i és molt clar amb el fet que hi hagi 23 nacions sense estat que tenen seleccions oficials: “El problema nostre és l’estat espanyol que no permet que Catalunya pugui competir oficialment, i aquest és el principal impediment que influeix en els estatuts de la FIFA“.

Per la seva banda, Johan Cruyff, el nou seleccionador català de futbol des del desembre de l’any passat, s’ha compromès ha portar el nom de Catalunya arreu del món, començant pel partit del passat 22 de desembre, el qual el va considerar de “festa nacional”. També ha reiterat el seu compromís recordant que “firmant el 1999 per les seleccions catalanes ja queda clara la meva postura“. El jugador format al planter Bojan Krkic admet que “jugar amb Catalunya és un privilegi. Sempre que m’ofereixin la possibilitat de venir, vindré encantat“.

Felicitats campions!