23.11.09

La selecció sots-21 de futsal viatja a Praga

Rússia serà el primer rival de l’europeu pels catalans

La selecció catalana de futsal ha viatjat aquest matí cap a Praga per disputar el Campionat d’Europa sots-21 on la nostra selecció farà el debut en competició oficial. Catalunya s’estrenarà davant Rússia aquest dimecres a les 16.30h. Dijous jugaran contra Bèlgica a les 16.30h., divendres contra la Rep. Txeca a les 19h, i dissabte a les 18.30h. contra França. Així doncs, el campionat que es disputa del 23 al 29 de novembre, compta amb grans equips però pel tècnic català Juan Antonio Fernández, creu que “el gran rival a batre és per descomptat la República Txeca”.

D’altra banda, el seleccionador català i el seu segon, Emili López estan convençuts de la capacitat de la selecció per deixar Catalunya el més amunt possible. Fernández afirma que és “una selecció plena d’il·lusió i els jugadors volen guanyar el campionat” i afegeix que “aquest europeu té un significat especial ja que el volem dedicar als tres jugadors accidentats a Llívia”.

Després de dos dies d’entrenament al CAR de Sant Cugat, els jugadors afronten aquest europeu amb el repte de debutar al màxim nivell i amb tot l’equip al complet sense cap baixa d’última hora. Demà dimarts, la selecció farà el seu primer entrenament a Praga.