13.11.09

XXIII Ciutat de Barcelona de Tennis Taula

La Plataforma, col·labora amb el torneig

Demà dissabte, el poliesportiu La Salle serà l’escenari del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula. Aquest prestigiós torneig, que enguany celebra la seva 23a. edició, compta amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i d’altres entitats que volen donar suport a un trofeu de renom i a la bona tasca feta des de la Federació Catalana de Tennis Taula.

La prova comptarà amb la presència de vuit dels millors palistes del món. Destaquen l’alemany Dimitrij Ovtcharov, els austríacs Chen Weixing i Robert Gardos, i el romanès Constantin Cioti. Pel que fa a la participació catalana, el cartell comptarà amb el vigent campió de Catalunya Oriol Monzó (Bombons Blasi Xaloc Olesa) i dos jugadors de dos clubs catalans de la Superdivisió estatal com són Li Dan Dan (Falcons de Sabadell) i Wang Wei (Bombons Blasi Xaloc Olesa).

Recordeu, demà a la tarda cita amb el millor tennis taula al Poliespotiu La Salle (Carrer Sant Joan de la Salle 20-36, de Barcelona) a les 17h. L’entrada serà de 5 euros i es poden recollir demà mateix una hora abans del partit.