07.07.09

Pere Gratacós no seguirà al capdavant de la Selecció

La nova Federació Catalana de Futbol anuncia el primer canvi destacat

La nova junta de la Federació Catalana de Futbol encapçalada per Jordi Casals ha confirmat a Pere Gratacós que no comptaran amb ell per continuar sent el Seleccionador Nacional de Catalunya. El contracte amb el tècnic va finalitzar el passat 30 de juny i fins avui no s’ha fet oficial que no tindrà renovació.

Tot i això, des de la FCF s’ha agraït públicament la feina feta per Gratacós, el qual explica que des de la Junta se li ha argumentat que busquen en el futur seleccionador “una figura dedicada específicament a la selecció”. Actualment, Gratacós també és el president del Comitè Tècnic d’Entrenadors i ha anat combinant ambdues tasques.

L’exseleccionador va agafar el relleu a Pitxi Alonso el 31 de novembre del 2005 i des d’aleshores ha disputat sis partits amistosos, l’últim d’ells contra Colòmbia que va acabar amb victòria catalana. A més, ha estat un fervent defensor de les Seleccions Catalanes, donant suport en diferents campanyes.

Aquest ha estat el primer canvi més rellevant de la junta de Casals des de que va prendre el càrrec com a president el passat. De ben segur, que el futur seleccionador compartirà com Gratacós la defensa per les Seleccions Catalanes.