05.05.09

Nous èxits pel bowling

La Selecció Nacional Catalana de bitlles va aconseguir la setmana passada un total de 5 medalles (2 d’or i 3 de plata) a la XII Mediterranean Challenge Cup que es va disputar del 21 al 26 d’abril a Montpeller (Occitània), on va competir amb representants de Turquia, San Marino, França, Itàlia, Gibraltar, Malta, Israel, Grècia i Xipre. Amb aquest resultat, Catalunya va assolir el primer lloc al medaller, seguit per Grècia amb 2 ors, 2 plates i 4 bronzes, Malta, amb 2 ors i 2 bronzes i Itàlia amb 1 or, 2 plates i 3 bronzes.
Lluís Montfort va guanyar la prova màster d’aquesta dotzena edició en superar per 2-1 el jugador grec Ioannis Stathatos, a més a més d’aconseguir diverses medalles de plata en altres modalitats. Cal destacar l’absència, un cop més, de la selecció espanyola de bitlles, que no participa en cap competició oficial on hi hagi representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, reconeguda internacionalment.