04.02.09

Una bona causa

La Plataforma amb el C.B.Manresa

La Plataforma Proseleccions dóna tot el seu suport a la Plataforma Tots Som Manresa. Ara fa uns mesos el Club Bàsquet Manresa va anunciar que tenia un deute d’un milió d’euros que cal eixugar si es vol conservar un tercer equip català a la Lliga ACB. El club del Bages sempre ha fet costat a les nostres Seleccions i sempre ha cedit els jugadors que ha convocat el Seleccionador Nacional per a disputar partits i tornejos. Per això i perquè considerem que pel nostre esport és imprescindible mantenir el club al màxim nivell, des de la nostra Plataforma els donem tot el nostre recolzament i animem tothom a sumar-se a la campanya.
Al seu portal web, www.totssommanresa.com, podeu comprar per només 10€ la samarreta de suport a la iniciativa. De moment ja se n’han venut més de 10.000 unitats i la recaptació final anirà destinada íntegrament a la causa. Personatges famosos de l’esport i del món de la comunicació com ara Joan Laporta, Josep Guardiola, Gerard Piqué, Joan Carles Navarro, Joan Creus, els germans Grimau, Jordi Rovirosa o Víctor Lavagnini, entre d’altres, ja li han fet costat.