23.12.08

Korfbal de nivell a Reus

Presentat el Tres Nacions

Aquest migdia s’ha dut a terme la presentació oficial del I Torneig Tres Nacions de korfbal, que es disputarà el proper cap de setmana a la localitat de Reus. Hi han assistit el Regidor d’Esports i Lleure de la ciutat Joan Anton Verge, el president de la Federació Catalana de Korfbal Joaquim Blázquez i Francesc Serra en representació de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. Tots tres han destacat la importància de la disputa d’aquesta competició internacional a casa nostra i han agraït el suport dels dos patrocinadors de la mateixa, el grup Fontina i el centre mèdic Garbí.
Aquesta nova competició, adscrita al calendari de la International Korfbal Federation, comptarà amb les seleccions absolutes de Catalunya, Alemanya i Portugal i es disputarà en modalitat de lligueta amb els següents horaris:

Divendres 26 Desembre 20:00h, Alemanya-Portugal
Dissabte 27 Desembre 19:00h, Catalunya-Portugal
Diumenge 28 Desembre 12:30h, Catalunya-Alemanya

El torneig tindrà lloc al Pavelló Olímpic de Reus i l’entrada serà gratuïta per a tots aquells que s’hi vulguin acostar. Aquesta Copa Tres Nacions és una nova demostració del compromís i la implicació de la ciutat amb l’esport català i amb les nostres Seleccions. Després del Dia de les Seleccions 2007, el Mundial de clubs d’hoquei patins ’08 i el Mundial Femení de Futsal ’08, aquesta és la tercera gran cita en aquesta ciutat relacionada amb els nostres clubs i Seleccions esportives.

Més informació a www.korfbal.cat