29.07.08

”Presents a Pequín”

El blog de la Plataforma a l’avui.cat

A partir del dia 8 d’agost les mirades estaran posades en Pequín i el començament d’uns nous Jocs Olímpics. Tot i no poder ser-hi presents encara representant a Catalunya, la presència d’esportistes catalans i catalanes i les seves actuacions quedaran totalment reflectides en els articles d’opinió que gairebé diàriament farem aparèixer al nostre blog de l’edició digital del diari Avui.

El vicepresident de la Plataforma Sergi Blàzquez serà l’encarregat d’analitzar l’altre cara dels Jocs Olímpics 08 on quedarà palès que els esportistes catalans hi són tot i vestir d’un altre color i que hi ha països esportius sense estat que també hi formen part amb total normalitat. Presents a Pequín, sota aquest títol, analitzarem qualsevol detall o anècdota que ens faci adonar que més aviat del què sembla el reconeixement de les seleccions esportives catalanes caurà pel seu propi pes. Per entrar al blog podeu clicar aquí! http://blogs.avui.cat/presentsapequin