28.07.08

Aprenent pel futur!

Catalunya última a l’Europeu de fistball

La selecció catalana de fistball va finalitzar en setena i última posició en el primer campionat d’Europa que disputava celebrat a Stammheim (Alemanya). Els nostres, enquadrats al grup B, van perdre contra Sèrbia (3 a 1) i la República Txeca (3 a 0) no podent així passar a semifinals. En la lluita pel 5, 6 i 7 lloc Catalunya es va tornar a enfrontar a Sèrbia i la República Txeca caient per 3 a 0 en tots dos partits.
La victòria final del torneig va ser per Àustria que es va desfer per 4 a 2 de Suïssa. Alemanya va ser tercera, Itàlia quarta, Sèrbia cinquena, la República Txeca sisena i Catalunya setena.

Tot i l’últim lloc la valoració que se’n fa és positiva ja que recordem que Catalunya tot just fa un any que és reconeguda oficialment per la International Fistball Association. Amb el temps i amb l’aprenentatge d’aquesta primera competició europea del màxim nivell disputada s’espera que millori el joc i s’iguali la competitivitat.