18.06.08

Rugbi XIII: Catalunya-Marroc, dissabte a Perpinyà

Autocar especial per veure el partit

La Selecció Catalana de rugbi XIII s’enfrontarà el proper dissabte 21 de juny a Perpinyà a la selecció del Marroc, a partir de les 17h a l’estadi Gilbert Brutus, el camp dels Catalans Dragons. Després d’aquest partit, a les 20h, els Dragons defensaran la tercera posició que ocupen actualment a la Superleague de rugbi XIII, enfrontant-se als Warrington Wolves.

L’Associació Catalana de Rugby Lliga posa a disposició de tots aquells aficionats que vulguin un autocar que sortirà a les 10h de Barcelona (plaça Universitat) i a les 11:45h de Girona (pàrquing dels cinemes Lauren). A les 13h té prevista l’arribada a Perpinyà i a les 22:30h el retorn a Catalunya, després dels dos partits. El preu del desplaçament és de 35€, amb desplaçament, entrades i samarreta de regal inclosos. El termini màxim per inscriure’s és avui dijous a la tarda pel que us demanaríem que fóssiu el màxim de ràpids en contestar.
Serà el tercer compromís per a la Selecció Catalana que dirigeix el nord-català Eric Delherbe, després de la participació al mes de gener al Campionat de França Interlligues i de la derrota patida a Girona el passat dia 7 davant la selecció de França Universitària (17-68), dins del III Dia de les Seleccions Catalanes. Aquesta Selecció Catalana és un combinat molt jove, nascut després de la constitució de l’Associació Catalana de Rugby Lliga l’any 2007. Mica en mica va millorant el seu nivell competitiu i els jugadors, acostumats a competir en rugbi XV, es van adaptant cada cop més a les normes específiques del rugbi XIII.

Aquest migdia, a la Casa de la Generalitat de Perpinyà, s’ha dut a terme l’acte de presentació d’aquest enfrontament i s’han fet públiques les convocatòries. Hi han assistit el president de l’Associació Catalana de Rugby Lliga Sergi Blàzquez, el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà Jordi Fernàndez-Quadrench, Christophe Jouffret, membre de l’executiva de la Federació Europea de Rugbi XIII, el delegat de la Maroc Rugby League Jean Chaput i el vicepresident dels Catalans Dragons Llibert López.

Convocatòria de Catalunya: Patrice Gomez (UTC), David Berthezene (UTC), Sebastien Amigas (UTC), David Romero (Lezignan), Mathieu Thomas (Universitat de Perpinyà), Raoul Vallosada (Vic), Marius Aliguer (Vic), Cezar Ciobonu (FCB), Fernando Iraizoz (FCB), Lluís Tió (Vic), Albert Homs (capità-GEiEG), Marc López (Poble Nou), Eric Pekkola (GEiEG), Jordi Giménez (Olot), Joan Solani (GEiEG), Ermengol Alemany (BUC), Joan Miquel Puig (Poble Nou). Seleccionador català: Eric Delherbe Suplents: Marc Guerra (Geieg), Roger Ferrater (BUC), Eduard Castells (R.Llull)

Convocatòria del Marroc: Rachid Abdessamad, Rachid Allalou, Mohamed Boudalas, Foued Boudouli, Mimoun Chanif, Mohamed Djamil, Rachid Faresse, Lhoucine Fakir, Mohamed Hammouch, Ismael Khattabi, Hassan Laaziri, Ilyass Lamarti, Karim Nasraoui, Farid Nicolas, Mounir Nordine, Sidi Nordine, Tarik Maïza, Amar Taouil, Alissam Yousri. Seleccionador marroquí: Olivier Dumeaux

Us esperem a tots dissabte

Informació i reserva a info@rugbylliga.cat