15.02.08

Gran paper a Itàlia

Tercera cita de la Copa d’Europa de raquetes

El passat cap de setmana del 9 i 10 de febrer es va disputar la tercera prova de la Copa d’Europa de raquetes de neu a Pragelato-Sestriere (Piamont). Amb un dia primaveral i una participació de 1.460 persones entre competició i esbarjo, es va recòrrer un circuit de 8,3 km amb un desnivell de 200 m. L’equip català va fer un bon paper davant dels potents representants d’Itàlia, França, Suïssa i Àustria. Va ser una prova bastant planera amb total domini dels corredors i corredores d’Itàlia.
El guanyador de la categoria Sènior masculina va ser Antonio Sancti, mentre que el català Jessed Hernández (Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà), va assolir un quart lloc entre els més de 90 classificats de la categoria. En Sènior femenina van classificar-se 29 dones, i dues representants de l’equip català van pujar al pòdium, Corine Favre (Ass. Esp. Mountain Runners del Berguerdà) en primer lloc i Mònica Ardid (Centre Excursionista d’Abrera) en tercera posició. La també catalana Montserrat Bergadà (Centre Excursionista de Terrassa) va aconseguir la quarta posició a la categoria de dones veteranes, i Esteve Canal (GECA Lletissonada) va pujar al pòdium en tercer lloc de la categoria de Veterans masculina.