24.10.07

Dissabte torna el 4 Barres d’Icestock

Trofeu inclòs en el calendari internacional

Aquest dissabte 27 d’octubre l’Associació Icestock Catalunya organitza el 2on campionat internacional 4 Barres. El torneig es disputarà a Puigcerdà, al Club Poliesportiu Puigcerdà (Av. Ramon Condomines s/n), i comptarà amb la participació de Dinamarca, Finlàndia, Txèquia, Alemanya i Catalunya. Els txecs i els danesos són els principals favorits i la selecció catalana, tot i que no descarta la sorpresa, es marca com a repte acabar entre les 3 primeres.
Aquesta segona edició, també anomenada International Cup ‘4RB’ , és el primer trofeu català d’Icestock inclòs en el calendari internacional d’aquest esport. L’inici del campionat és previst a les 9:30 del matí i la segona ronda del torneig per les 14:30.

La selecció catalana d’Icestock, reconeguda oficialment des del seu ingrés a la Federació Internacional d’Icestock l’any 2006, va acabar tercera en la primera edició del 4 barres disputada l’any passat a l’Skating de Barcelona. La selecció guanyadora va ser Suïssa.