10.10.07

Catalunya sí que s’enfronta als EUA en futsal

Partits el 12 i 14 d’octubre

La Federació Catalana de Futbol Sala ha confirmat la celebració de dos partits amistosos contra la selecció dels Estats Units el proper cap de setmana. El primer es disputarà divendres dia 12 d’Octubre a Girona i el segon diumenge dia 14 a Barcelona.
Aquests dos partits tenen un simbolisme especial, ja que el 14-O era la data prevista pel Catalunya-EUA de futbol, prohibit per la Real Federación Española de Fútbol. En resposta a greuges com aquest i en una evident mostra de solidaritat, la nostra federació de futbol sala ha pactat aquests dos amistosos amb la US Court Soccer Federation, una entitat que, com la catalana, també forma part de la Associació Mundial de Futsal (AMF).

El combinat nord-americà ha assegurat la presència dels seus millors jugadors, professionals procedents majoritàriament dels estats de Nova York i Florida. El president de la citada federació també es desplaçarà a Catalunya per assistir a aquests dos enfrontaments.

Aquest dijous la Federació Catalana donará a conéixer tots els detalls: la convocatòria del seleccionador català, el nom dels pavellons, els horaris definitius i les vies per aconseguir les entrades.