29.08.07

Èxit del raquetbol català

Agost farcit de bons resultats

El raquetbol català, de la mà de Víctor Montserrat, ha protagonitzat un mes d’agost ple d’èxits. El passat 5 d’agost, el jugador català es va proclamar campió d’Europa, als campionats diputats a Bèrgam (Itàlia), després de derrotar l’irlandès Noel O’Callaghan a la final. La selecció catalana va ser la gran revelació d’aquest Europeu, assolint la tercera posició per equips en categoria masculina (amb Víctor Montserrat, Oriol Salvià i Ignasi Pérez), i la quarta en categoria femenina (amb Anna Ventra i Núria Cardellach).
Els èxits, però, no s’acaben aquí, perquè en l’últim rànquing mundial, publicat la setmana passada, Víctor Montserrat ha pujat fins a la tercera posició, només superat per dos jugadors nord-americans, Jack Huczek i Shane Vanderson. El jugador del club Malibú Esportiu, a banda del Campionat d’Europa, aquest any s’ha imposat també a l’Open de França i a l’Open d’Itàlia, i a Alemanya va arribar a quarts de final.