23.07.07

Kilian Jornet s’adjudica la segona prova de la Copa del Món de curses de muntanya

Agustí Roc ha quedat segon

L’atleta de Martinet de la Cerdanya (Cerdanya), Kilian Jornet, s’ha imposat en la segona prova de la Copa del Món de curses de muntanya, que s’ha disputat aquest diumenge a Andorra. Jornet ha protagonitzat un duel amb el santboià Agustí Roc, que a quatre quilòmetres del final ha cedit davant el ritme del jove corredor.
Per darrera dels catalans ha quedat el basc Raül Garcia que, de retruc, li ha pres el liderat al mallorquí, però federat català, Tòfol Castanyer, que ha entrat en quarta posició. Per la seva part, el mataroní Jessed Hernàndez ha estat setè. En categoria femenina, l’escocesa Àngela Mudge ha estat la vencedora, per davant de la portuguesa Rosa Madueira i la francesa Corine Favre. El recorregut de la cursa, que tenia sortida i arribada a Ordino, ha patit algunes variacions a causa de les fortes tempestes que han caigut durant la nit. Així, s’han hagut de suspendre alguns trams, que han deixat la prova en 23′ 5 quilòmetres, reduint 2’2 quilòmetres del previst al principi.