06.06.07

Bona actuació del fisioculturisme català a l’Europeu

Continuem entre els millors

La selecció catalana de fisioculturisme va tenir una actuació destacada als recents Campionats d’Europa, celebrats a La Tour du Pin (França) el passat cap de setmana. La selecció francesa va ser la gran dominadora del campionat, però els representants catalans van destacar en les diferents modalitats.
Said Gani (a l’esquerra de la fotografia) es va imposar en menys de 65kg, el millor resultat dels nostres representants en aquest Europeu. En menys de 70kg, Alejandro Cierco va ser tercer i David Flores quart. En menys de 75kg destaca la setena posició d’Ezequiel Sobrado i també la setena de Javier Cantalejo a menys de 80kg. Pel que fa als Màsters, en majors de 40 anys, Alfonso Jiménez va ser cinquè en menys de 75kg i Francisco Sánchez vuitè en més de 75kg. Finalment, a la categoria júnior, Ángel Noghi va acabar quart,

Amb aquests resultats, Catalunya es confirma entre les principals seleccions europees d’aquest esport. Tot i això, França es consolida també com la gran potència del continent, després d’aconseguir 9 primers llocs, 6 segons i 4 tercers.